La Setmana Tràgica del Reial Madrid va arribar ahir al seu punt culminant amb el fracàs de l’equip al Bernabéu, eliminat de la Champions per un Ajax que els va passar pel damunt com una piconadora. Resultat final: 1-4. I al carrer. En pocs dies, eliminats de totes les competicions. Derrotats també a la Lliga, per un Barça que els va passar la mà per la cara aquest cap de setmana. Només tres dies abans, els culers ja s’havien desfet del Madrid a les semifinals de la Copa del Rei.

Florentino Pérez comiat Madrid   EFE

EFE

Vençuts. Humiliats. L’afició del Reial Madrid ja ha trobat el culpable. El president, Florentino Pérez? L’entrenador, Santiago Solari? Els jugadors? No, Alba Carrillo. La xarxa s’inunda de memes i comentaris que s’acarnissen amb la model, que ara és també la nova nòvia del porter dels blancs, Thibaut Courtois. Una anàlisi en to de broma, que vol treure-li ferro a la derrota, però que en algunes ocasions creua la líniea del masclisme més recalcitrant.

El madridisme acusa Alba Carrillo de gafe, de marejar Courtois i de provocar el daltabaix de l’equip. Ja hi ha, fins i tot, qui s’atreveix a demanar la dimissió de la model com a nòvia del porter, en comptes de demanar explicacions a la junta directiva merengue.