Una de les cançons més famoses d'Aitana diu "Vas a quedarte, porque te juro que esta vez voy a cuidarte. A nuestra historia le hace falta una segunda parte. Aunque nos digan que eso nunca sale bien, vas a quedarte". No sabem si la història d'amor entre la cantant catalana i Sebastián Yatra tindrà o no una segona part, però no fa pinta. L'exconcursant d'OT i el cantant colombià han partit peres, quan semblaven fets l'un per l'altre, i els seus fans, tant per separat com en comú, s'han quedat desolats. Feien molta patxoca, però no podrà ser.

aitana sebastian yatra la voz atresmedia
Sebastián Yatra i Aitana / Antena 3
aitana yatra, youtube
Sebastián Yatra i Aitana / Youtube

Semblava que seria una parella que duraria, però la seva separació ha deixat tothom amb el peu canviat. El cantant de Tacones rojos, Vagabundo o Traicionera i la intèrpret de Mon amour, Formentera o Las babyes ho han deixat estar i ara, cadascun d'ells dos, per separat, intenta refer com pot la seva vida. I per aconseguir-ho, la de Barcelona ha tirat, no pas de babyes o d'amigues seves ("Quiero bailar perreando toda la noche. Con las babies. Quiero brindar por un amor que nunca fue. Sorry, baby"), sinó d'un home que està aconseguint que deixi la ment en blanc i no estigui trista. Ha preferit cavalcar les onades que no pas perrear toda la noche. Amb qui? Tal i com diuen al diari As, "En esta tormenta que está atravesando ha encontrado Aitana un flotador al que agarrarse, una amistad en la que refugiarse del ruido mediático. Un salvavidas que tiene nombre y apellidos".

Referències marítimes amb raó de ser. I és que l'Aitana està passant les penes a Zarautz al costat d'un bon amic, res de cap qüestió sentimental: Aritz Aranburu. Els dos es van conèixer temps enrera gràcies a l'anterior ex de la cantant, l'actor Miguel Bernardeau. Tot i que la cosa tampoc va arribar a bon port entre ella i el fill d'Ana Duato, sí que va seguir mantenint l'amistat amb l'Aritz, un home que ha fet de la seva passió per les taules de surf i el mar, la seva professió. I que també ha donat classes a Aitana, bona amiga seva.

La pròpia Aitana ha pujat a xarxes diferents imatges amb el surfista, acompanyades de paraules sentides cap al seu bon amic: “salió hasta el arcoíris... los mejores profes”. 

Cors blancs i reflexions dedicades a les ones i a un esport que està sent balsàmic per ella, és el que té l'aigua i la sal, que netegen i purifiquen i ajuden a cicatritzar abans les ferides del cor.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!