La sèrie Velvet ha estat una de les més elogiades de la darrera fornada de sèries espanyoles. Traslladava els espectadors a finals dels anys 50, inicis dels 60, per viure una història d'amor entre Miguel Ángel Silvestre i Paula Echevarría al voltant d'unes galeries de moda exclusiva a la Gran Vía madrilenya. A banda dels seus protagonistes, la proposta era un compendi actoral de primer nivell, amb figures consagrades com José Sacristán o Aitana Sánchez Gijón amb d'altres noms que els darrers anys han agafat molta volada en produccions nacionals: Asier Etxeandía, Cecilia Freire, Marta Hazas, Manuela Velasco, Marta Torné, Javier Rey, Manuela Vellés, Maxi Iglesias i un llarguíssim etcètera.

velvet2

@galeriasvelvet

Un dels personatges més estimats pel públic era el de Pedro Infantes, noi dels encàrrecs, esforçat i noble, interpretat pel magnífic actor Adrián Lastra. El madrileny, una estrella consagrada en el terreny del teatre musical, darrerament es prodiga molt tant a la televisió com al cinema, amb especial menció als seus papers a films com Primos o Fuga de cerebros. Prepara a consciència els seus papers igual com entrena el seu cos. Habituals són les imatges que penja a les xarxes socials on se'l veu amb un cos atlètic a base de gimnàs:

lastra4

@galeriasvelvet

lastra1

@adrian_lastra

lastra3

@adrian_lastra

Ara, però, Lastra ha penjat una foto on se'l veu d'esquenes. Completament nu i ensenyant el cul als censors d'Instagram. L'actor pentina la xarxa social després que fa pocs dies li fessin retirar a un col·lega de professió, Paco León, una imatge per inapropiada. En solidaritat amb ell, Lastra es planta mostrant les natges amb un text molt explícit: "Insert Coin. Un Paco León por detrás". Una publicació de la que tothom n'està parlant i que ja ha rebut l'elogi dels seus companys de repartiment i companys de professió. I d'entre tots aquests, el comentari sarcàstic i còmplice del mateix Paco León: "Que [email protected] detengan! Es un depravado!! ASCO! Que la comunidad Instagram lo denuncie vivo!!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Insert Coin #UnPacoLeonPorDetras @pacoleon Pic by @pacoperegrin

A post shared by Adrian Lastra (@adrian_lastra) on

Per cert, no són pocs els fans que li demanen que ara faci el mateix, però vagi una passa més enllà ("Por delante no hay huevos")... Veurem si Lastra tiba la corda i hi ha una cara B de la foto del seu nu.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat