El vídeo de l'alcaldessa youtuber de Barcelona, Ada Colau ("en principio uso el castellano, pero si hay preguntas en catalán, pues me paso un momento al catalán y así de forma natural, anem fent") ha generat un allau de reaccions. L'actor Fermí Fernandez al·lucina i l'escriptor Màrius Serra li diu una veritat com un temple que no deu haver provat a la mateixa Colau, a jutjar per la resposta que li ha dedicat:

S'hi ha sumat a la polèmica el periodista i escriptor Víctor Amela, que quan ha vist que Colau s'indignava perquè "és força asfixiant el rotllo aquest fiscalitzador de la llengua", hi ha sucat pa. Amela li dedica a l'alcaldessa un "Ànim! Totes les llengües moriran. El castellà i el català, també. I què? Quina risa! Ara i ací, ric". Però a l'actor català Bernat Quintana no sembla que li hagi fet tanta gràcia com a ell.

Quintana, a qui hem vist fa poc a Com si fos ahir, li dedica tres senzilles paraules en forma de pregunta carregada d'ironia. Quan un company de professió com en Biel Duran el treu de dubtes, Quintana rebla el clau:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat