Amb la llengua, amb els dits o, els més polits, amb la cullera... Però tots amb el mateix objectiu: no deixar ni rastre de la Viennetta al plat. Aquests són els records de molts llaminers, que no haguessin concebut els dinars –sobretot els d’estiu– sense cruspir-se un tall de Viennetta per postres.

Ara arriba una bona notícia per a tots els amants d’aquest gelat: ha ‘nascut’ la Viennetta –coneguda per molts com a Comtessa versió per endur, és a dir, la Viennetta amb pal.

Més val, però, no ser impacients encara, ja que per ara només s’ha deixat veure a la Xina i Malta, gràcies a algunes fotografies penjades a Instagram per incondicionals ‘comtessers’.

 

A photo posted by Bobbi Jo (@bobbijodivitini) on

En alguns llocs han reaccionat amb enveja i impaciència al llançament de la Vienneta per emportar. El director de màrqueting d’Streets Ice Cream –la 'Frigo' australiana–, Anthony Tooveyparla en concret del seu país: “La reacció dels australians a la ‘Viennetta de pal’ ha estat increïble”, i és per això que ara tenen la intenció de comercialitzar-la també a Austràlia. 

Encara no sabem quan arribarà aquí la Viennetta de pal però, per ara, podem seguir aquest exemple i fer nosaltres mateixos la nostra ‘edició casolana’ d'aquest gelat: