Ester Muñoz deu trobar a faltar el seu càrrec com a senadora del PP. Aquesta "Apasionada de la Política y la Historia. Ratoncita de biblioteca" ha abandonat per uns dies la disfressa de rosegador i ha deixat de banda els llibres per anar a passar uns dies de vacances a Anglaterra. I el que s'ha trobat allà no li ha agradat gens. Per això ha gravat un vídeo penós al costat d'una amiga, indignades totes dues per una troballa 'imperdonable' de proporcions bíbliques.

Senadora PP Esther Muñoz EFE

Efe

L'any passat, per aquestes dates, ja va tenir el seu minut de glòria quan al programa Espejo público va opinar sobre l'exhumació de Franco: "como comprenderá, con 33 años que tengo, sacar a una persona que lleva enterrada allí 43 años, a mi ni me va ni me viene".

esther muñoz2

Antena 3

Passotisme, ignorància i supèrbia a parts iguals en algú que tenia un càrrec en la Cambra Alta per part dels populars. Res de nou. Però entre les files antiindepes es va anar fent un lloc, salpebrat per picabaralles puntuals amb Gabriel Rufián.

Com dèiem, ara ha marxat uns dies fora. Concretament, al sud d'Anglaterra, on ella i una amiga s'han trobat "una familia nacionalindependentista cubriendo de pegatinas esteladas el pueblo más bonito de inglaterra". Aquest poble és Castle Combe, i segons les dues protagonistes del vídeo, "acabamos de presenciar una escena inédita, solamente a la altura de los indepes más furiosos y más locos". Quina escena pot ser, es preguntaran? Veient els adjectius utilitzats, un s'imagina que unes hordes d'independentistes han assolat el poble més maco del país. O que han segrestat l'alcalde perquè permeti, no només el referèndum d'Escòcia, sinó també el de Catalunya. Però no. El que han fet els 'furiosos y locos' indepes, una família amb els seus dos fills petits, el gran sacrilegi, és enganxar un adhesiu d'una estelada en una cabina telefònica... Segons elles, han "plagado de esteladas el pueblo". Segons Muñoz, han fet "la buena labor del día" traient l'adhesiu i trencant-lo... Segons la xarxa, han fet el ridícul més espantós. Un vídeo penós amb un tuf de fake que tomba:

Si us plau, que algú la torni a admetre al senat o on sigui, que aquesta dona s'avorreix molt.