La família Obama deixarà la Casa Blanca el proper 20 de gener després de 8 anys de residència, però no s’anirà gaire lluny.

El lloc triat per a l’etapa post-presidencial dels Obama, infroma Business Insider, és el barri de Kalorama de Washington DC, això és, a 12 minuts en cotxe de l'habitatge presidencial.

Imatge: Google Maps

La tria de la nova llar pot fer pensar que l’encara president nord-americà, Barack Obama, prefereix no marxar lluny per no perdre de vista el seu successor, Donald Trump, però sembla que van escollir la nova casa a la primavera passada.

La nova llar dels Obama és una mansió de 2500 metres quadrats construïda el 1928. Té nou dormitoris, una cuina de luxe, un menjador de grans dimensions, un vestidor, dos garatges, un pati, un jardí... És a dir, que no és la Casa Blanca, però tampoc no dóna lloc per a gaire queixes.

Des de 2014, aquesta casa pertany a Joe Lockhart, secretari de premsa de la Casa Blanca en temps de Bill Clinton, per la qual els Obama pagaran 20.500 euros mensuals.

L'encara família presidencial viurà a Washington DC com a mínim dos anys més per a que la filla menor de la família, Sasha, pugui acabar la secundària a la mateixa escola. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat