El món dels milionaris és ple d’excentricitats. Diuen que els diners no donen la felicitat -una frase que segurament molts podrien discutir- però l’excés d’aquests poden donar coses realment innecessàries.

Un bon exemple és el següent cas. Una escena que agrupa un pare, un fill i un grup de gent per celebrar l’aniversari del nen, que feia 12 anys. Arriba el moment de donar els regals, però no hi ha videoconsoles, ni telèfons mòbils... sinó dues stripppers.

Les imatges són totalment inversemblants: el pare rient i orgullós mentre que el seu fill és magrejat per dues noies amb poca roba que l’inciten a tocar-les. Tot això davant l’expectació d’un munt de gent que no va dubtar en agafar el telèfon per enregistrar les dantesques imatges.

El programa iTestigos de Los Angeles explica que es desconeix la identitat de l’autor d’aquest despropòsit. El que sí se sap és que les imatges ja recorren tot el món mitjançant les xarxes socials i que el pobre nen estava d’allò més incòmode amb el seu regal.