El 'superheroi' del dia va ser alcalde de Madrid durant 12 anys, té 82 anys i està en plena forma. José María Álvarez del Manzano ha resultat ferit en una mà després d'evitar que una lladre li pispés el rellotge mentre caminava pel carrer al districte madrileny de Fuencarral. L'exbatlle 'pepero' ha demostrat valentia i una rapidesa de reflexos extraordinària, i el resultat, tot i l'ensurt, és hilarant: "al final, le he robado yo".

José María Álvarez del Manzano EP

José María Álvarez del Manzano EP

El relat, molt curiós, és el següent: una dona se li ha acostat amablement per demanar-li on hi havia una parròquia a la zona. Del Manzano l'ha atès i ha rebut un agraïment excessiu de la senyora. Ha volgut encaixar les seves mans i mentre ho feia, l'expolític s'ha dit: "passa alguna cosa estranya". Efectivament, la lladre li estava traient el rellotge del canell. La víctima ha reaccionat al moment, i s'hi ha llançat al damunt. El placatge ha estat satisfactori, recuperant el rellotge i arrancant-li una ronyonera. La dona ha fugit de la zona, però ja pot amagar-se bé: dins de l'esmentat contenidor, hi havia el seu DNI. 

Esperem que les lesions no siguin importants i que es recuperi de l'ensurt. Això sí, quins 82 anys, tu. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat