El món de la televisió és dinàmic i es renova lenta però periòdicament. Noves cares que es fan populars d'un dia a l'altre. Algunes per raons positives, d'altres per tot el contrari. Un bon exemple: Israel García Juez, ultra de capçalera de FAQS. Des que va trepitjar Sant Joan Despí s'ha fet un lloc a l'alineació titular del programa, malgrat que la seva incontinència verbal, agressivitat i actitud fatxenda han provocat una campanya popular per evitar que torni a la pública catalana. García Juez és un "torito bravo" amb tirants rojigualdos, molest i desagradable. A l'altre extrem, la troballa de la nova estrella de les instal·lacions de TV3, descobert per un realitzador de la casa i compartit per Francesc Mauri, un dels homes del temps més populars: un esplugabous que viu al pàrquing des de fa mesos. Molt adient.

Israel García Juez 2 FAQS TV3

Israel García Juez FAQS TV3

Esplugabous a TV3 @meteomauri

Esplugabous a TV3 @meteomauri

Mauri, veterà de la casa des del 24 de desembre de 1988, explica la presència continuada d'aquesta simpàtica au, que tradicionalment elimina mosques i mosquits del ramat. L'exemplar s'ha convertit en un més a TV3. No surt a la tele, però s'estrenarà mediàticament al programa de Catalunya Ràdio, 'Meteomauri'. La garsa es dedica a menjar-se els insectes dels para-xocs dels cotxes aparcats al recinte de la cadena. Vaja, que fa més feina i de més profitosa que García Juez, i no fa nosa.

Francesc Mauri primera aparició TV3 24 12 88

Francesc Mauri primera aparició 24-12-1988 TV3 

Francesc Mauri 2020 TV3

Francesc Mauri 2020 TV3

Queda clar: Esplugabous 1 - 'torito bravo' 0

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat