Encara queden uns mesos perquè la princesa Elionor acabi els seus estudis de batxillerat a l'internat de l'UWC Atlantic College de Gal·les on s'hi està des de fa gairebé dos anys. L'hereva espanyola acabarà d'aquí a uns mesos la seva estada, just abans de gaudir d'unes setmanes de vacances i d'abordar la seva nova cita preparatòria per si arriba el dia que la jove es converteix en reina d'Espanya: la seva formació militar, que la durà a visitar tres ciutats espanyoles en diferents períodes i a vestir-se de soldadito español com li veiem fer orgullós al seu papi cada vegada que li treu la pols a les medalletes quan arriba el 12 d'octubre i presideix la desfilada militar.

elinor i felip militar gtres 10 920x920
Felip, de militar, al costat de la seva filla Elionor / @CasaReal

Uns dies abans d'acabar el segon curs de batxillerat a Gal·les, hi haurà a l'internat una cita que és com un mal de panxa per la mare de la criatura, la reina Letícia, que ja pensa com s'ho podrà fer per mantenir el tradicional hermetisme i el control fins al més mínim detall que li agrada tenir sempre sobre les seves dues filles. La reina no vol que ni Elionor ni Sofia s'exposin més del compte, i per això, les tracta sempre com si estiguessin en una bombolla. I una de les coses que sempre ha tingut clares és que li fa molt poca gràcia que a les nenes se les vegi o les càmeres agafin imatges seves, sempre i quan no es tracti d'un acte institucional. Que en clau internat, es tradueix en una única i pírrica imatge el dia que va arribar a Gal·les. Aquesta:

elionor internat gales
Elionor / @CasaReal

Després, ni rastre d'ella. I mira que s'han fet coses a l'internat mentre ella hi és allà. Però a la Borbó no se l'ha vista ni en la festa LGTBI, ni en la festa regional amb tots els estudiants agafant banderes dels seus països, ni en cap altra festa com les que fan els divendres, festes gastronòmiques on els estudiants porten plats típics, ni de la mà del seu nòvio, quan el tenia, ni en passejades i excursions ni res de res. Cosa que sí han fet algunes royals homòlogues seves. Per això, tothom està pendent de veure què passarà a finals de maig. Per aquelles dates, sempre s'ha fet, l'UWC Atlantic College celebra la festa de comiat cap als estudiants de segon de batxillerat que ja marxen. Una festa on hi hauria de ser la filla de Letícia i Felip, ja que serà una de les homenatjades. S'imaginen Elionor allà, amb els seus pares, celebrant la fi dels estudis? Passant-ho bé amb els seus companys i amics, davant les càmeres i a ulls de tothom? És el que hauria de passar, si els Borbons fossin normals i no la reialesa tibada i carrinclona que són. Letícia ja tremola. Sap que ho tindrà complicat per evitar l'inevitable i mostrar-se així de natural, com d'altres royals amb les seves famílies que han participat de la festa de comiat en anys anteriors...

royals
 

Letícia ja tremola. La bombolla sobreproteccionista cap a la seva filla té els dies comptats. Però finalment s'haurà sortit amb la seva: en cas que hi hagi imatges d'Elionor a la festa, serà la segona en dos anys... No està malament. D'això se'n diu la transparència de la monarquia espanyola.