El seu nom és Carolyn Hartz, és australiana i té 70 anys. Una edat que no sembla conjugar amb el seu físic, propi d’algú molt més jove. Quin és el seu secret? Haver deixat de prendre sucre fa 28 anys. Els resultats són espectaculars.

Hartz explicava a la versió australiana del Daily Mail que moltes dones que han superat la cinquantena pensen que no és possible mantenir una bona línia i un pes raonable. Ella és el clar exemple que això no és cert. Mare de tres fills i sense cap mena d’edició fotogràfica, llueix un aspecte envejable a la seva edat. 

“Sabem que el nostre metabolisme s’alenteix a mesura que envellim, la qual cosa significa que hem de controlar-nos, prendre decisions més saludables i treballar una mica més”, declara Hartz. La seva decisió va ser deixar el sucre, més tard va crear el web SweetLife i ha publicat volums sota el títol Sugar Free Baking per ajudar altres persones a seguir la seves passes.

Més enllà del físic, Hartz també aconsella practicar la “gratitud” i la “meditació”. Dos factors que la fan tenir una millor qualitat de vida i afrontar el dia a dia amb més tranquil·litat.