CLC. Aquest és el nom d’un dels grups musicals més populars del moment a Corea del Sud... i fora de les seves fronteres. L’estètica de la banda femenina de música k-pop, les seves cançons enganxoses (malgrat que els que no parlen l’idioma no entenen un borrall), les coreografies i una posada en escena espectacular, fan que cada cop hi hagi més seguidors d’aquestes noies lluny del país d’on van sorgir l’any 2015. També a casa nostra.

A Catalunya, el nombre de fans de CLC creixerà de cop quan els més de dos milions d’indepes que hi ha al país vegin aquesta foto: un ‘selfie’ de la cantant Jang Yeeun, una de les set integrants del grup, amb una estelada al darrera. La bandera penja d’una barana a l’habitació on hi ha reunides les noies de la banda. La publicació compta a més amb una altra curiositat: un ‘like’ del president Carles Puigdemont.

clc estelada like puigdemont

La fotografia és del febrer d’aquest any i són molts els catalans que hi han reaccionat quan l’han vist en algun moment d’aquest lapse de temps.

comentari 1

comentari 2

comentari 3

comentari 4

comentari 5

comentari 6

comentari 7

comentari 8

comentari 9

comentari 10

És una imatge curiosa, sens dubte. Però les noies de CLC encara no han explicat què hi fan amb una estelada. És que donen suport a la independència de Catalunya?