Els Borbons, a més de tenir sang aristocràtica, porten allò de ser conqueridors en l'ADN. No deceben, tots han tingut l'oportunitat de demostrar els seus poders en l'àmbit de l'amor. I és precisament Joan Carles I un dels màxims exponents, un dels més versats en aquests terrenys. La seva fama de faldiller és coneguda a tot el continent i més enllà. El matrimoni amb la reina Sofia no va ser més que una imposició, un pas per assegurar el seu futur com a rei. És per això que qualsevol de les seves relacions amb el gènere oposat causava tant enrenou. Es diu que compartia una amiga especial amb un president de Govern.

Sofia no és una dona ofesa, tampoc no és partidària dels drames i avui dia continua sent amiga de Joan Carles I. Des que l'emèrit es va perdre a les sorres del desert, s'han reunit en diverses ocasions. I encara que a la reina li dolgui que es parli malament de la seva relació, el cert és que el seu no es va acordar per amor. Quan Felip VI va assumir el seu deure, ella podria haver alimentat una esperança de romandre acompanyada pel seu marit, però això es va acabar. "El que no canviarà és que seguiran casats fins al final", deia una font a HOLA!

juan carlos i
Joan Carles I

El pare de les infantes Elena i Cristina tenia una relació a cada port, com si es tractés d'un mariner. Alguns vincles van ser esporàdics i d'altres molt sentits, com el que va tenir amb Corinna Larsen. En aquesta ocasió parlarem de Bárbara Rey, una amiga que tenia en comú amb un president.

Joan Carles I, Bárbara Rey i un president, el trinomi més inesperat

A Una vida Bàrbara i Crist i Rei, Bárbara Rey ha parlat àmpliament de la seva amistat amb Joan Carles. Fins i tot, va arribar a confessar que Sofia "era molt amable" amb ella. Malgrat el que s'ha dit a les revistes del cor, sobretot per la popularitat del rei amb les dones, el seu era un vincle diferent. Es tenien afecte, accedien als mateixos cercles i per això tenien coneguts en conjunt. Un dels amics que ambdós freqüentaven era, precisament, un president.

Mari Ángeles López de Celis, secretària de la majoria dels presidents d'Espanya, va ser convidada al programa Levántate OK TV amb Javier Cárdenas. En l'esmentada transmissió, la secretària va reconèixer haver tingut tracte freqüent amb la vedet perquè acudia a determinades cites al palau de La Moncloa. Resulta que es citava amb Adolfo Suárez, el que fos president d'Espanya entre 1976 i 1981. Ens queda clar que entre l'aristòcrata i el polític hi havia més en comú que els detalls del govern espanyol, Bárbara era una amistat que ambdós van tenir en aquelles èpoques.

Bárbara Rey / GTRES
Bárbara Rey / GTRES

"Les cites dels presidents de vegades es mouen per temes de retards i a Bárbara no li agradava gaire haver d'esperar, llavors es queixava. Protestava i deia, a mi m'han dit que estigui aquí a les set, i jo no puc estar aquí tota la tarda", va revelar la funcionària.

Et sorprèn? Joan Carles I, al cap i a la fi, també és conegut per les seves grans amistats.