Letícia i Felip cada vegada estan més separats i ja no els importa que se sàpiga. La relació entre els reis està enfonsada des de fa anys. El 2013 van patir una important crisi i sembla que des d'aleshores no han superat aquesta sotragada. Farien vides separades. Dormirien en habitacions separades i passarien el cap de setmana amb els seus respectius amics. Des que Leonor i Sofia no són a casa la vida ha canviat radicalment per al matrimoni.

Segons analistes de Casa Reial es nota que "han perdut la passió", només cal veure les cares que mostren en cada una de les seves aparicions, i "la falta de complicitat". Pilar Eyre assegura que assistim "al final del matrimoni". Es parla d'abril de 2025, quan la infanta Sofia va complir la majoria d'edat.

Felipe Letizia foto EP
Felipe Letizia foto EP

Letícia va saludar els agricultors que es manifestaven a la carretera contra Pedro Sánchez

La Zarzuela ha parlat seriosament amb Letícia, se l'ha criticat per la seva salutació als agricultors que es manifestaven a les carreteres. "Aquests agricultors estan en contra del govern de Sánchez... el que feia Letícia és posicionar-se contra el govern. Els reis no poden interferir", sentencia la periodista. Segons la cronista, va poder "actuar de forma autònoma". És per això que creu que "si anem unint peces d'aquest mosaic, jo penso que estem assistint al final del matrimoni", comenta l'escriptora.

En tan sols dos mesos Felip i Letícia celebraran les seves dues dècades casats, una celebració podria ser el que conclogui tots els rumors. "És l'ocasió d'or per desmentir tots aquests rumors". En cas que no hi hagi celebració per l'aniversari, "serà evident que el matrimoni opta pel model Sofia-Joan Carles", adverteix Eyre.

Letizia braç en alt saluda agricultors Youtube
Letícia braç en alt saluda agricultors Youtube