Estan sent mesos especialment durs per a Felip i Letícia, i Zarzuela ja no sap com frenar tants rumors infundats. A finals de l'any passat Jaime Peñafiel va publicar la seva última arma contra la reina, la seva principal enemiga. Es tractava d'un nou llibre que revelava nous episodis de la monarca i comptava amb un testimoni sorprenent. El periodista s'havia basat en les entrevistes que va mantenir amb Jaime del Burgo. Tanmateix, no va voler fer mal al matrimoni i no va escriure ni un 1% d'aquestes intimitats. És per aquesta raó que l'advocat va ser l'encarregat de destapar a les seves xarxes socials el secret més gran de Zarzuela de l'última dècada.

Segons Jaime del Burgo, Letícia va ser infidel a Felip amb ell durant diversos anys. Es van conèixer a començaments dels 2.000 i van trencar el 2.003, quan la periodista va anunciar el seu compromís amb el llavors príncep. Tanmateix, una vegada casats l'asturiana va contactar amb Jaime perquè va veure que aquest món no era per a ella, però ja no tenia escapatòria. Van intentar marxar a Miami, on l'ex de Telma Ortiz va assegurar que anaven a formar una família mitjançant la gestació subrogada, ja estava tot preparat. El rei es va assabentar d'aquesta infidelitat el 2012, uns anys més tard. En aquell temps els reis van viure una profunda crisi, els mitjans de comunicació ja parlaven de divorci, i des d'aleshores Pilar Eyre creu que ja no conviurien junts, "aquest matrimoni està totalment trencat", assegura.

Letizia jura de bandera de Felipe
Letícia jura de bandera de Felip

Segons Pilar Eyre, entre ells no hi hauria cap tipus de relació, només seguirien la mateixa estratègia que Juan Carlos i Sofia, ja que un divorci seria un escàndol, així que haurien optat pel cessament de la convivència. Encara que la periodista s'atreveix a aventurar que, ells que són tan moderns i sempre han apostat per una monarquia avançada als temps, podrien divorciar-se públicament l'abril de 2025, quan la infanta Sofia compleixi la majoria d'edat.

Pilar Eyre no està sola en aquestes informacions perquè Jaime Peñafiel també creu des de fa molt que els reis haurien trencat la seva relació i ja no conviurien sota el mateix sostre. Dormen separats. Només es veurien en els actes institucionals.

Jaime Peñafiel creu que no hi haurà divorci, però la relació està trencada

Jaime Peñafiel ha fet molt mal al matrimoni de forma indirecta donant-li veu a Jaime del Burgo, encara que es desvincula de les seves declaracions. No obstant això, mentre l'advocat prepara una suposada sèrie documental que s'emetria el 2025, el cronista publicarà en unes setmanes 'Els silencis de Letícia', un nou llibre per acabar amb la reina.

Felipe i Letizia compromís efe
Felip i Letícia compromís efe

"Jo crec que és una norma, intenten salvar una institució encara que la premsa espanyola no parli, però no crec ni que convisquin sota el mateix sostre. Mantenen el tipus. Felip és una bona persona, com he dit, està mantenint el tipus i Letícia li ha fet molt mal", sosté Peñafiel en una conversa amb elcierredigital.com.

Encara que ell no creu en el divorci. "No crec que hi hagi divorci, sí que podria donar-se un acord com el que van establir Joan Carles I i la senyora Sofia en el qual cadascú fa la seva vida", revela el periodista en una conversa amb elcierredigital.com.