Letícia mai no va imaginar que es convertiria en reina, encara que periodistes com Maica Vasco afirmen que aquesta possibilitat entrava en els seus plans. De fet, no estudio periodisme pel seu pare, sinó perquè era una manera de conèixer homes d'altes esferes. Sempre ha estat una dona molt obsessiva i ha somiat arribar a dalt de tot tant al terreny professional com personal. Segons la coneguda Youtubera, la reina es feia el seu currículum a través de les seves relacions, no s'enamorava de cap home, només els utilitzava per aconseguir un benefici. De fet, assegura que tampoc no ha estat enamorada de Felip VI.

La mare de Leonor i Sofia ha estat la que més pàgines ha tingut la sort d'omplir de biografies no autoritzades, en gran part per la seva vida de plebea. Juan Carlos ja li va deixar clar a Felip que casar-se amb una persona anònima seria un error perquè podrien sortir a la llum moltes coses que farien malbé a la corona, al cap i a la fi durant 30 anys Letícia es va comportar com una jove més. Periodistes com Joaquín Abad van destapar algunes de les seves relacions. El que ningú no sabia és que quan va començar a conèixer Felip VI, en els 2.000, mantenia una relació sentimental amb Jaime del Burgo, però també amb David Tejera.

Letizia festival efe
Letícia festival efe

Jaime del Burgo ha estat ell mateix que ha afirmat que ha mantingut una relació amb Letícia quan aquesta ja coneixia a Felip, fins i tot van recuperar el contacte quan es va casar amb el llavors príncep. Però l'advocat no sabia que el periodista David Tejera també es veia amb ella. El comunicador també va confirmar aquesta relació però no va voler entrar en més detalls. Li han ofert milers de vegades parlar de Letícia, però ara per ara no li és necessari.

David Tejera va confirmar la relació

En una entrevista concedida al diari 'Llevant', Tejera assegura que “quan tot va passar vaig tenir tres possibilitats: adular-la mentint, dir la veritat i parlar malament i quedar amb un rancorós ressentit, o deixar que cadascú tregui les seves conclusions”. “Va ser aquesta la que vaig escollir”, assegura, ja que “ni l'he adulat ni l'he criticat amb rancor”, justificant-se en argumentar que això “és el més honest que podia fer”.

David Tejera
David Tejera

“M'han temptat per escriure sobre Letícia, però de moment, que corri l'aire,” afegeix, apuntant que té “coses més importants per fer”. “En aquest país, no és tan fàcil publicar històries d'aquest caire; encara que anem obrint els ulls, encara queda un cercle poderós disposat a tancar files”, afegeix. Amb les seves paraules confirma que ha existit una relació entre ells.

Amb això es corroboren les paraules de Maica Vasco en les quals afirma que Letícia només s'apropava a homes pels seus interessos. David Tejera li podia posicionar encara millor, però quan va arribar Felip a la seva vida ja li va importar poc. A més, el llavors príncep va moure els seus contactes perquè l'asturiana fos la nova presentadora d'informatius de TVE, així la ciutadania la coneixeria quan anunciés el seu compromís amb ella, no seria una desconeguda.