El gran dia de la princesa Elionor ha coincidit amb la vaga a Catalunya en protesta per la sentència. A Zarzuela no han volgut que es notés que Catalunya viu trasbalsada i l'hereva llueix ja tots els seus títols aquest 18 d'octubre a Oviedo: princesa d'Astúries i Girona. La majoria de títols de la nena són catalans: és princesa de Girona, duquessa de Montblanc, comtessa de Cervera y senyora de Balaguer. Catalana pels quatre costats nobiliaris però en lloc de fer vaga, és el primer dia que treballa. Als 13 anys llegirà el seu primer discurs pel lliurament dels Premis princesa d'Astúries. Ha tingut un acte amb estudiants universitaris al migdia:

elionor asturies efe

elionor asturies efe 2

elionor premis cr

elionor premis efe 2

elionor i sofia premis EFE

EFE / Casa Reial

La nena ha negat els nervis però els testimonis diuen el contrari segons recull la revista Hola: "La heredera al trono ha confesado que se encuentra "menos nerviosa de lo que esperaba". Però una estudiant ha delatat la realitat: "Una de las graduadas en cambio ha afirmado que Leonor estaba "temblando" en la charla y la voz le salía "muy floja". A la pobre no se le escuchaba apenas". La corona pesa per una pobra nena de 13 anys, tot i ser princesa, duquessa, comtessa i senyora. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat