La Corona s'esquerda. Comencen a ser habituals les bronques públiques entre membres de la família del rei. Letícia va obrir la veda en el ridícul a la Catedral de Palma humiliant la seva sogra i ara la cunyada gran de Letícia, la infanta Elena, no es talla un pèl a tenir-se-les en públic amb la seva díscola filla. Victoria Federica els ha sortit de mal governar i viu amorrada als cubates, el tabac i els jocs d'atzar. I al nòvio torero.

elena filla males cares GTRES

GTRES

La mare pretén redreçar l'adolescent de 18 anys fent-la acompanyar a un concert al Teatro Real. Un concert del grup Siempre así, especialistes en cançons xarones i premiades per la Conferència Episcopal. I la noia hi va anar ensenyant els sostenidors. Hi ha vídeo de la bronca:

Bronca pel sostenidor, als 20 segons

bronca

Les baralles entre mare i filla són habituals, com ha recollit En Blau ara fa menys d'un mes: Allisada en públic d'Elena a la filla: "Estás despendolada, ¡me tienes harta!". L'argument sempre és el mateix: els mals horaris, vicis, pocs estudis i look inapropiat de la filla de Jaime de Marichalar. Anar a veure un grup catòlic al Teatro Real com qui va a una discoteca de polígon industrial no fa Borbó. Fa Marichalar.

infanta elena borbo victoria federica gtres

GTRES

Les cases d'apostes sospitaven que el proper a tenir problemes amb la policia després d'Urdangarin seria el seu germà, que acaba de tenir una altra baralla pública fora de lloc. El quinqui semblava Froilán.