La Corona s'esquerda. Comencen a ser habituals les bronques públiques entre membres de la família del rei. Letícia va obrir la veda en el ridícul a la Catedral de Palma humiliant la seva sogra i ara la cunyada gran de Letícia, la infanta Elena, no es talla un pèl a tenir-se-les en públic amb la seva díscola filla. Victoria Federica els ha sortit de mal governar i viu amorrada als cubates, el tabac i els jocs d'atzar. I al nòvio torero.

elena filla males cares GTRES

GTRES

La mare pretén redreçar l'adolescent de 18 anys fent-la acompanyar a un concert al Teatro Real. Un concert del grup Siempre así, especialistes en cançons xarones i premiades per la Conferència Episcopal. I la noia hi va anar ensenyant els sostenidors. Hi ha vídeo de la bronca:

Bronca pel sostenidor, als 20 segons

bronca

Les baralles entre mare i filla són habituals, com ha recollit En Blau ara fa menys d'un mes: Allisada en públic d'Elena a la filla: "Estás despendolada, ¡me tienes harta!". L'argument sempre és el mateix: els mals horaris, vicis, pocs estudis i look inapropiat de la filla de Jaime de Marichalar. Anar a veure un grup catòlic al Teatro Real com qui va a una discoteca de polígon industrial no fa Borbó. Fa Marichalar.

infanta elena borbo victoria federica gtres

GTRES

Les cases d'apostes sospitaven que el proper a tenir problemes amb la policia després d'Urdangarin seria el seu germà, que acaba de tenir una altra baralla pública fora de lloc. El quinqui semblava Froilán.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat