La classe i l'estil no es compren. Una veritat com un temple que, tanmateix, no entra en el cap de Victoria Federica. La neboda del rei Felip passa per influencer, icona de moda i experta en la matèria, però la realitat és una altra. S'assembla més a una ni-ni nepobaby, amb tots els diners, els contactes i el temps del món per gaudir dels seus privilegis amb un exhibicionisme impúdic i unes maneres deplorables. Que part de la premsa del país, la indústria i altres VIPS li facin la gara-gara sistemàticament és el seu problema. No li estan fent cap favor. Acaba de ridícul en ridícul.

La jove Marichalar es troba, pel que sembla, a Sevilla. Ha anat a visitar a una amiga, amb la que ha fet un recorregut en cotxe de cavalls passant per davant de la plaça de toros de Sevilla, una altra de les seves censurables aficions. El viatge en AVE des de Madrid, 2 hores i 20 minuts, han estat ben aprofitats per la germana de Froilán. Ha fregit Instagram amb contingut nou. Bàsicament vantar-se de regals de firmes de categoria i pujar un munt de selfies, una galeria especial per als seus fans. Luxe i ego. I poc més. Entre el material disponible, però, un autèntic crim estilístic, d'un mal gust horrorós. El passatge esgarrifat. El xiuxiueig s'ha apoderat del vagó silenci. 

Es tracta de la bossa de mà que va col·locar a la safata superior del seu seient, i que no pot ser més narcisista, petulant, i fins i tot lletja. Ho és no pas pel disseny, aquí no hi entrem, però clavar-li tres lletres de mides descomunals i que siguin les seves inicials, és un atemptat contra el que s'hauria d'haver rebel·lat, tornant-lo a la casa. Doncs no, ella presumeix del "V.M.B.", de Victoria Marichalar Borbón. Volíem pensar que era un obsequi de la casa francesa per congraciar-se amb la filla de Jaime Marichalar, addicta a les bosses de mà caríssimes. Però comencem a tenir la certesa que ha estat ella la ideòloga de tot plegat. El cognom royal és el seu únic valor.

Victoria Federico bolso Instagram
La bossa de mà de Victoria Federica / Instagram

La relació de la Vic amb els mitjans de transport col·lectius comença a ser preocupant; no hi ha dia que no cridi l'atenció per donar la nota. Va protagonitzar recentment un incident amb les hostesses d'un avió en tornar de la festa d'aniversari de Joan Carles a Abu Dhabi"Victoria Federica e Irene viajaron en turista y fueron junto a dos personas de seguridad. Fueron al baño juntas y la tripulación les llamo la atención porque en ese momento se estaba sirviendo la cena y les rogaron que se volvieran a sentar. Victoria Federica se enfadó que le llamaran la atención en público". Al tren el pollastre ha estat només estilístic. Però té el seu delicte, i tant que sí. Un quadre andant amb moltes ínfules.

Victoria Federica tapa cara GTRES
Victoria Federica / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!