La història de Froilán i Victoria Federica ha estat una constant font de preocupació per a la infanta Elena. Els fills de la germana del rei Felip VI han estat protagonistes de nombrosos incidents que han generat crítiques i titulars negatius per a la Casa Reial. Des d'enfrontaments amb la policia fins a festes il·legals, el seu comportament ha esgotat la paciència de la família reial.

En el cas de Froilán, les mesures preses van ser serioses. Després d'un incident que va involucrar una baralla amb arma blanca i la seva participació en un after il·legal, va ser enviat a Abu Dhabi al costat del rei emèrit Joan Carles I. Tanmateix, amb Victoria Federica la situació és diferent i més complicada.

Preocupació pels comportaments de Victoria Federica

La relació entre la infanta Elena i la seva filla Victoria Federica ha patit un notable distanciament. Les últimes polèmiques han augmentat la tensió entre ambdues, i malgrat compartir llar, la seva comunicació és mínima. La preocupació de la infanta Elena es va accentuar en veure que la seva filla va decidir passar d'estudiar per fer incursions en el món de les xarxes socials i viure de ser influencera involucrada en festes i esdeveniments constants.

Victoria Federica Instagram (1)
Victoria Federica Instagram (1)

La infanta Elena tem que la sobreexposició de Victoria Federica pugui afectar la imatge de la jove. Mentre que en la família reial estan preocupats perquè això pugui afectar la imatge de la monarquia. La jove ha concedit entrevistes i ha revelat detalls sobre la seva vida familiar, exposant encara més a la corona. A més, la influència del seu pare, Jaime de Marichalar, en la seva carrera artística, preocupa encara més la infanta Elena.

Victoria Federica ha intentat deixar de fumar en dues ocasions

La jove comparteix certs vicis amb el seu pare, la qual cosa genera encara més preocupació en la infanta. Per exemple, el del tabac. L'intent de la infanta Elena per allunyar la seva filla dels cigarrets ha estat un desafiament. Malgrat haver finançat tractaments mèdics en dues ocasions per ajudar-la a deixar de fumar, Victoria Federica ha tornat a fracassar en el seu segon intent.

Victoria Federica
Victoria Federica

La lluita de la infanta Elena pel benestar i la bona imatge de la seva filla sembla no tenir final. La distància entre ambdues i els problemes constants de Victoria Federica són motiu de preocupació no només per a la família reial, sinó també per a la mateixa infanta. L'esperança de veure la seva filla superar aquestes dificultats continua sent una prioritat per a ella.