Felipe i Letizia no travessen el seu millor moment encara que se'ls pugui veure junts en actes institucionals o familiars, només és una estratègia de Casa Real per salvar la imatge de la corona i assegurar el futur de Leonor al tron. Des de fa mesos es parla d'un possible divorci entre els monarques, Pilar Eyre assegura que podria arribar l'abril de 2025 quan la infanta Sofia compleixi la majoria d'edat. De moment haurien optat pel cessament de la convivència, perquè un divorci hagués estat un escàndol per a la institució. Seguirien l'exemple de Juan Carlos i Sofia, que també van fracassar en el seu matrimoni. I ara es podria dir que tots els Borbó han fracassat en els seus matrimonis. Les infantes Elena i Cristina també estan divorciades, i actualment solteres.

José Luis MArtínez Almeida Teresa Urquijo GTRES
José Luis MArtínez Almeida Teresa Urquijo GTRES

A finals de 2012 ja es parlava d'una gran crisi entre Felipe i Letizia. Feien vides separades. Es podia veure el rei i la reina per separat amb els seus respectius amics, una cosa similar al que succeeix en l'actualitat. Només es mantenien units per les nenes, que en aquestes dates eren molt petites. Es creia que la crisi va venir propiciada per les malifetes de Juan Carlos i el cas Nóos, però no és del tot cert, encara que tampoc van ajudar, és cert. Fa uns mesos s'ha descobert el secret més gran de Zarzuela. Segons Jaime del Burgo, Letizia va ser infidel a Felipe amb ell durant diversos anys. Una infidelitat que el rei va descobrir gràcies al CNI i no ha pogut perdonar. No perdona la mentida. L'amor de la seva vida l'ha defraudat.

Froilán i Victoria Federica assistiran al casament de l'alcalde de Madrid

Des d'aleshores han decidit seguir els seus propis camins, però junts. A causa de la seva condició de monarques està molt malament vist que es divorciïn. Letizia deixaria de ser reina, i d'aquesta forma manté les seves funcions i donen una imatge d'unitat i estabilitat. Tots els últims moviments de la família fan presagiar que la relació està totalment trencada, però encara més, que la mare de Leonor i Sofia ha perdut poder i ha deixat de donar ordres a Felipe.

Teresa Urquijo i José Luís Almeida / GTRES
Teresa Urquijo i José Luís Almeida / GTRES

Aquest dissabte 6 d'abril la família per complet es reunirà en el casament de José Luis Martínez Almeida i Teresa Urquijo. Els emèrits Juan Carlos i Sofia han confirmat la seva assistència, així com les seves filles, les infantes Elena i Cristina, també alguns dels seus fills com Froilán i Victoria Federica. I és que l'àvia de Teresa és cosina de Juan Carlos. Els únics que no assistiran a l'acte malgrat haver estat convidats seran Felipe i Letizia, per raons òbvies, no poden pronunciar-se a favor de cap partit polític.

Froilán torna a casa i Juan Carlos també. Letizia perd tots els suports i es queda sola, els Borbó estan cada vegada més units. De fet, l'emèrit dinarà en Zarzuela i es quedarà a dormir tot el cap de setmana a Madrid.