Victoria Federica Marichalar Borbón és l'aristòcrata espanyola que pitjor porta la seva condició, i amb diferència. Ja pot dir missa a l'entrevista que va oferir a Vicky Martín Berrocal, que el peatge a pagar per fotre's la vida loca sense suar ni una gota li sembla exageradament car, i no vol pagar-lo. Ni família reial ni gaites. Potser també es referien a la seva predisposició a acceptar ser objectiu de la premsa del cor, especialitzada en personatges com ella, és nul·la. I es munta moltes pel·lícules per evitar-la.

Ja que parlem de personatges de revista, podem fer-ho de Tana Rivera, filla del torero ultra Francisco Rivera i la socialité Eugenia Martínez de Irujo. La Cayetana és íntima de la influencer aspirant a mocatriz. Tenien cita per anar als toros, a veure Andrés Roca Rey, amic especial intermitent de la borbona. Després de veure la matança van coronar la nit amb un soparet en un restaurant amb aspecte pijo. Mam i teca entre confidències, cotis molt forts, descobertes comunes, joia i xerinola. Però, ai! Victoria Federica és humana. Alguna cosa li passava. O això assegurava la Tana, que en acabar el tiberi va passar de VIP a guardaespatlles. Un canvi de paper que li venia gran. No era creïble, ni tampoc dissuasiu. La premsa que feia guàrdia allà va passar d'ella i de l'escàndol que va armar. Fins i tot la van ensorrar. És així.

Andrés Roca Rey GTRES
Andrés Roca Rey / GTRES

Rivera volia que marxessin, que feia moltes hores que estaven allà. El discurs de nena bien ofesa, nominat als Goya: "Lleváis toda la tarde. Esto no es normal, ¿no? ¿No creéis?" La rèplica, a la primera: "¿Tú crees que a nosotros nos apetece estar aquí? Yo lo que quiero es estar en mi casa". La Tana, descentrada, provocava el temut efecte Streisand: que quelcom intranscendent passi a crear un interès desmesurat. "Es que se encuentra mal. Y ahora que va a salir, encontrándose mal, ¿y vosotros grabando?" No ho sabia, però havia donat en la diana. Sí, Tana. Sí. Ara sí. És de primer de celebrity. La jove es feia un embolic, tot seguit: "Es que creo que ya esta fuera de lo... de lo... sentimental". Com deia aquell, 'no hay más preguntas, señoría'. L'escena acaba aquí. I anem a la següent.

Clica a la foto per veure el vídeo:

Tana Rivera Europa Press
Tana Rivera / Europa Press

I clar, la gran estrella, la que es trobava tan malament que necessitava que els paparazzi abandonessin la zona per caritat cristiana, va sortir del local. Tenia gestos estranys, però no d'una malaltia. Potser d'una indigestió, o ves a saber. Les coses que passen durant un sopar en una jornada tan agitada com el de la Vic. Intensíssima, sense parar. Un dia més a l'oficina, però no s'enganyin: deu ser cansat ser ella. Passa factura. Total, que ara ens ha quedat el dubte: què li passava a Victoria Federica? Per què el numeret de la Tana? Ho deixem aquí, deixant volar la imaginació. Potser encertem i tot.

Victoria Federica rest GTRES
Victoria Federica surt del restaurant / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!