Jo de gran vull ser Victoria Federica. La jove Borbó es passa la vida anant de festa en festa, de desfilada en desfilada, de sarao en sarao. No se li coneix ofici ni benefici, dilapida la pasta de la seva família com si tingués un forat a la butxaca, tot li rellisca i li llepa un peu i viu única i exclusivament per satisfer els seus desitjos, que sovint tenen a veure amb passar-ho bé i triar bé quins modelets es posa per anar a la festa de turno. Ara acaba de marxar uns dies amb unes amigues influencers a Marbella. Allà han visitat poques biblioteques i molt local de festa. Però no contenta amb això, què és el primer que ha fet en tornar a Madrid?... Bingo. Anar de festa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

Vic fa com aquella dita que diu que el millor quan tens ressaca és prendre una cervesa per esmorzar. Una llegenda urbana que els més fiesteros compleixen a rajatabla, i que ella aplica al món de la nit. El millor per recuperar-se d'una bona festa? Una altra festa. "Girl's night", com ella mateixa ha escrit a xarxes. La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar ha anat de festa amb un grup d'amigues íntimes i se la veia exultant, fent una picada d'ullet a càmera dedicada a tots els seus seguidors i amb look que algun mitjà ha analitzat i que els ha sorprès.

vic
Victoria Federica / @vicmabor
vic2
Victoria Federica / @vicmabor

"Nos ha dejado un estilismo de esos más casuals que a ella tanto le gusta para irse de fiesta con amigas", diuen a La Razón. S'han fixat amb que "después de dejarnos claro desde Marbella que los vestidos satinados de estilo lencero se pueden llevar con los zuecos de Mango más virales olvidándose de los tacones", ara la germana de Froilán ha optat pels jeans: "está claro que los vaqueros los asociamos a outfits de día, pero ella deja claro que también son de noche. Se quiere convertir en la inspiración para una noche con amigas". I no uns de qualsevol: "ha apostado por sus jeans de tiro bajo claritos de confianza. Porque ya sabemos que Vic es fan declarada de los vaqueros de tiro más bajo para enseñar la tripa y lo ha vuelto a demostrar". Com ha combinat els texans, i més, tenint en compte que queien quatre gotes i feia fresqueta?: "Con un jersey de manga larga con calados y transparencias, dejando a un lado sus tops".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

Victoria Federica, una disfrutona de la vida. I no se n'amaga. I el que també queda clar és que és una fashion victim de manual, ja que les darreres publicacions que ha penjat a xarxes són un reguitzell de modelets carissíssims que ella llueix orgullosa. "Siempre me preguntan por mi abuelo, por mi madre, por mi hermano... Y yo no quiero hablar de ellos, no quiero hablar de mi abuelo ni del resto de mi familiaQuiero mi carrera vaya por otro camino"li va dir recentment a la seva amiga Tamara Gorro sobre per què està sempre de mala llet amb la premsa. Diu que vol que la seva carrera vagi per una altra banda? Ara caldria saber a quina banda. O si tirarà pel dret i seguirà fent el que ha fet tota la seva vida: anar de festa en festa i no fotre un pal a l'aigua.