Normalment, els Borbons no solen donar declaracions a la premsa. Centenars de vegades se li ha arribat a preguntar a Felip, a les infantes, a Elionor i a Sofia, però mai no responen a res. Sembla que volen mantenir les seves opinions per a elles. Només la Reina Sofia alguna vegada ha estat vista amb els paparazzis parlant amb ells i donant declaracions, però res de l'altre món. Fan bé, el millor és passar. Igual que fa Victoria Federica, encara que ella amb una notable diferència, ja que està exposada 24/7 al seu Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

Quan es va fer major d'edat, VicMaBor es va obrir un compte d'Instagram i des d'allà va començar a pujar instantànies de tota mena. Fotos a la platja, passejant per Madrid, a festes, a esdeveniments, juntament amb son germà Felipe Juan Froilán -àlies 'El Pipe' -, photocalls de Dior... una mica de tot. És per això que la premsa li va darrere, ja que és l'única Borbó de les deu primeres de la línia de successió al tron que té xarxes socials actives. L'altra és Irene Urdangarin, però aquesta no el té públic l'Insta. La Marichalar sí i, a més, la segueixen 245.000 usuaris, una barbaritat. Ara sabem el motiu pel qual és una influencer brutal però, en canvi, no vol donar cap explicació als periodistes que s'interessen per ella.

Victoria Federica GTRES
Victoria Federica GTRES

Ha estat la pròpia Vic la que li ho ha explicat a Tamara Gorro. Gorra és l'ex d'Ezequiel Garay i és una famosa col·laboradora de televisió que, de tant en tant, surt en el programa d'Antena 3 'Y ahora Sonsoles'. Amb Sonsoles Ónega té Tamara molt bona relació i és per això que l'ex de 'Mujeres Y Hombres Y VICeversa' li ha donat una exclusiva en el seu programa. Per què Victoria Federica passa dels periodistes com de la merda? La filla de Jaime de Marichalar i la infanta Elena dona la resposta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

"Siempre me preguntan por mi abuelo, por mi madre, por mi hermano... Y yo no quiero hablar de ellos, no quiero hablar de mi abuelo ni del resto de mi familia", li explica Victoria Federica a Tamara. Molt molt fort, quelcom que ho remata amb un "Quiero mi carrera vaya por otro camino". Amb això, la Federica sembla molt centrada: tant de bo tots els joves tinguessin així de clar el seu futur i no fiquessin els nassos on no els requereixen. La neta dels reis emèrits i germana de Froilán segueix amb les seves coses i no hi ha qui la pari: passa olímpicament de donar explicacions sobre la seva vida privada i se centra en els seus projectes de vida. De moment, la moda i l'estilisme, mentre continua coneixent-se amb el que diuen que és el seu nou xicot, el famós pilot català de Moto2 Albert Arenas. Es faran amigues ella i Gemma Pinto, nòvia de Marc Márquez? Veurem què li ofereix el futur a la Vic.

Victoria Federia Albert Arenas GTRES
Victoria Federia Albert Arenas GTRES