Froilán viu exiliat als Emirats per ordre expressa de la seva mare, la infanta Elena, farta de veure el nebot més adult del rei ficat cada nit en baralles de discoteca, armes blanques, afters il·legals amb menors i cocaïna rosa. El pare, Jaime de Marichalar, va dient que tot són invencions. La nit madrilenya ja ha trobat un hereu a Froilán, i el més curiós és que segueix escrupolosament l'ordre de successió al tron: és Victoria Federica.  La que passava per la filla bona d'Elena és ara l'ovella més negra de la família, la que es nega a anar a la festa pels 18 anys d'Elionor, la que presumeix d'Instagram frívol i sense escrúpols, la que segueix la tradició familiar amb les baralles de macarra o xoni de discoteca. Ho revela Telecinco. Vic i dues fotos: el que demanes i el que t'envien:

victoria federica bar gtres
Victoria Federica al bar amb un altre cubata, GTRES

El programa Socialité entrevista una noia tiktoker que va tenir la topada amb la Borbó als lavabos d'un festival de música. El testimoni en primera persona de la noia revela com les gasta Victoria Federica, la latin queen: "Me choqué sin querer con ella, y al girarme para pedirle perdón me di cuenta de que me miró fatal, yo no sabía quién era, mis amigos me dijeron que era Victoria Federica. Al día siguiente me volví a encontrar con ella en la cola de los baños portátiles y me gritó que no me colase, empezamos a discutir y yo, para pararlo, cerré la puerta del baño, entonces ella empezó a dar golpes en la puerta y me abrió, me sacó cogiéndome del brazo y yo le tiré el cubata encima, ella se volvió loca y empezó a gritarme, a mí me dio por reírme porque me parecía una situación surrealista. Victoria Federica empezó a gritarme que no sabía quién era ella y que me iba a enterar. Yo ya me cabreé y cuando ella entró al baño hice lo mismo, aporrear la puerta".

Victoria Federica i la tik toker, Teelcinco
Victoria Federica i la tik toker, Teelcinco

Ningú dubta de la versió de la noia víctima de la xuleria i el "usténosabequiénsoyyo" de la Borbó. Plou sobre mullat. Froilán d'aquestes n'ha fet unes quantes i a Victoria Federica l'alcohol, o el que sigui que consumeix de nit, li fa venir aquestes ganes urgents d'anar al WC. Hi ha fotos seves èbria amb cubates a la mà.

Victoria Federica amant dels destil·lats

La neboda del rei s'estavellava amb el cotxe fa tres estius. La premsa rosa només comentava el look modern de la germana de Froilán, sense fixar-se què porta a la mà:  un "Parte europeo de Accidente" amb un boli. S'ha fotut una nata amb el cotxe però la premsa rosa, Vanity Fair, només diu què mona que va: "Comprometida con reactivar la economía, la joven se ha dejado ver con su pareja compartiendo besos y confidencias en una terraza madrileña. Sin mascarilla, peinado estilo grunge y una magnífica sudadera de Loewe, Victoria Federica de Marichalar nos enseña que se puede ir cómoda a la vez que estilosa". Serà estilosa però la cara al bar de vins és un poema:

victoria federica loewe gtres

vic fed accidetn gtres

victoria federica bar gtres

Victoria amb el parte de accidente i la nit de copes, GTRES

Els paparazzi enxampen tota l'escena: la neboda de Felip amb la cara desencaixada i una beguda que no és llimonada. Normal que li vingui pixera.