La reina Letícia no ha dissimulat mai que la seva família política li llepa un peu. És més, li cau malament gairebé tothom: les seves cunyades, les infantes Elena i Cristina, els seus sogres Joan Carles i Sofia, els seus nebots i nebodes... fins i tot sembla com si en algunes ocasions també detestés el seu propi marit. Però aquesta aversió pels Borbons és tot el contrari cap a la seva pròpia família. Adora la seva mare Paloma Rocasolano, la seva germana Telma o la seva neboda Carla Vigo, filla de la seva difunta germana Érika. L'asturiana no es talla un pèl, se li nota molt que amb uns, els de la família reial, fa el paperot, i amb els altres, els Ortiz Rocasolano, li surt natural tot l'afecte, amor i dedicació que sent per ells. També per un dels seus cosins que aquest 2024 es casarà. Veurem si hi va al casament o no, perquè convidada, està. De qui parlem? De l'actor i músic Víctor Elías, que aquest 2024 oficialitzarà el seu amor amb la cantant Ana Guerra.

Ana Guerra i Víctor Elías / Instagram
Ana Guerra i Víctor Elías / Instagram

A Elías el vam conèixer fa molts anys, interpretant el fill mitjà d'Antonio Resines a Los Serrano, 'Guille'. Un paper que li va valdre la fama, però que amb el temps ha vist que no tot són els focus, estar en primera línia i que tothom et reconegui. Ara fa música i dirigeix, i es troba la mar de bé, sense trobar a faltar massa la sobreexposició mediàtica. En una entrevista pel diari El Mundo, té clar que "el éxito no es salir en la tele y ser famoso, sino estar a gusto". Una entrevista on el músic/intèrpret s'obre en canal. Ha parlat de la seva cosina segona, la reina, i reconeix que tot i que abans es veien en els dinars de família, "ahora hace muchos años que no nos vemos". Fa temps, en una altra entrevista, va dir que temps enrere, quan Letícia no vivia a Zarzuela i no estava envoltada de palmeros al seu servei, sempre "fardaba de prima, pero mucho antes, cuando era periodista de TVE, que parece que es una cosa que se le ha olvidado, que es la gran periodista que era. Sigue siendo la misma mujer, igual de maravillosa y luchadora".

elias i leticia
Víctor Elías i Letícia
Leticia con ce Ortiz TVE
Letícia, quan no era 'Letizia', sinó 'Leticia' / TVE

La mare d'Elías era Amelia Álvarez del Valle, cosina de Jesús Ortiz, pare de la monarca. Una Letícia que no ha tingut mai (i menys, des que va entrar a formar part dels Borbons) problemes econòmics. No com el seu cosí-segon, que les va passar magres en el que reconeix que ha estat el seu pitjor moment en aquest sentit. I és que tal i com confessa, "estuve totalmente arruinado". Va ser quan va decidir fer-se músic i anar a viure a Cadis, on va muntar un estudi. Li havien de pagar uns diners per una baixa que no li van pagar mai, i es va quedar a zero al seu compte: "tenía un bolo de 60 euros y con esos 60 euros vivía 15 días". Sort que se'n va anar a Cadis on dos amics li van ensenyar a sortir-se'n i a viure així: "no perdí mi casa. Si me volviera a pasar volvería a levantar el vuelo. El dinero no lo es todo y con menos se hace más a veces"... Una situació difícil, una experiència vital complicada, que la seva cosina no ha hagut de viure... a ella li paguem tot la resta de ciutadans.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!