Amb el rei Felip impedint fos com fos una foto sortint d'un restaurant a Palma, Letícia i les nenes en un indret desconegut, Joan Carles a Finlàndia a bord del Bribón enviant missatges ocults a examants, quedava per saber què i on està passant les seves vacances la neboda del rei, Victòria Federica. La filla de la infanta Elena, segons explica Vanitatis, ha passat uns dies a l'illa grega de Ios. Després del sol, la platja i la diversió, tot el contrari: anar amb son pare Jaime de Marichalar. Poca estona, no fos cas. Marbella la cridava. Concretament, un festival on fa anys que no se'n perd una: l'Starlite, on va gaudir d'un dels seus grups de capçalera (amb permís de Taburete), els colombians Morat.

morat

@starlitefestival

Explica la revista que la germana de Froilán anava "Muy elegante, pelo anudado en la nuca y vestido en tonos ocres, y detalles étnicos, la hija de la infanta Elena no quiso estar en los palcos vips y opto por las gradas, entre el público, para bailarse 'Maldita Costumbre', ‘Amor Con Hielo', 'Cuando Nadie Ve' o 'Aprender A Quererte' con sus amigas y dándolo todo". Vic baixant al fang de la plebs, sense parar de gravar vídeos i, segons expliquen, encantada de fer-se fotos amb tothom qui li ho demanés.

vic

Equipo Starlite

Victòria Federica no se'n perd una i també es va deixar veure pel concert que va donar el reggaettonero Don Omar o a la cabina amb el seu amic DJ Adrián Lozano. El que s'ha trobat a faltar, però, és al seu germà, un Froilán també assidu habitual a aquest festival estiuenc. Sí, en canvi, hi eren gaudint del mateix concert que Vic, els televisius Makoke i Tony Spina.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat