El Tribunal Suprem ha dictat sentència: Iñaki Urdangarin és culpable i el condemnen a 5 anys i 10 mesos de presó. El cop és dels més durs que ha rebut la infanta Cristina, veient-se ara separada del seu marit i amb una probable mudança a prop. El destí que esculli tindrà molt a veure, segurament, amb la presó a la qual enviïn el basc. Però mentre això no es resol, el més sucós i llaminer és buscar les primeres reaccions dels altres membres de la Casa Reial.

Com s’han pres Letícia i Felip la notícia? És coneguda per molts l’enemistat de la reina Letícia i la seva cunyada, per la qual cosa algunes veus han començat a dir que la monarca deu estar d’allò més contenta davant la sentència. Poc després que es fes oficial la condemna, es va poder veure la Reina ben somrient presidint una reunió d’allò més animada i molt guapa vestida. Felip, per la seva banda, va aparèixer en un capítol militar per participar en una desfilada en la qual va representar el seu paper formal però simpàtic com sempre.

La infanta Cristina es va deixar veure sortint de casa a primera hora amb una cara llarga, trista i gairebé sense pentinar. Però mentrestant era la seva germana Elena qui acaparava totes les mirades. Per què? En celebrar la derrota d’Urdangarin menjant llamàntol.

Infanta Elena cotxe  GTRES

GTRES

La imatge és brutal: decidint la primogènita seguir amb els seus plans d’omplir la panxa en un dia de relax amb una amiga per Chueca. La dura decisió judicial no li hauria tret les ganes de divertir-se, assegurant El Mundo i Vanitatis que va ser vista en un restaurant en el qual hauria menjat un arròs amb llamàntol. I d’aquí a entrar a una clínica d’estètica.

“La seva cara irradiava felicitat i alegria”, afirmen. Una escena que evidenciaria que els Borbons no estan massa preocupats per Cristina, seguint amb la rutina i no deixant que se’ls vegi amoïnats pel futur més immediat d’Urdangarin. Els veurem anant a presó a visitar-lo? No sembla massa probable...