Des del passat 31 d'octubre, la princesa Elionor ja és major d'edat. L'hereva, des que va bufar espelmes, surt a tot arreu. Que si a l'acadèmia militar, que si de festa, que si anant a restaurants... Els seus pares també sembla que es mostren més comprensius i ja no la tenen com en una bombolla, Letícia s'ha acostumat a que tothom vulgui saber coses sobre la seva filla, i més si algun dia, qui sap, arriba a ser la reina d'Espanya. Bé, aquesta és una qüestió que està per veure: com els Borbons continuïn d'escàndol en escàndol y tiro porque me toca, ves a saber què se n'haurà fet de la monarquia d'aquí a un temps.

Felip Leticia Elionor EP
Felip Leticia i Elionor EP

En principi, Felip prepara el camí per quan arribi el dia que a Elionor li toqui agafar les regnes del país. De moment, perquè la noia no tingui influències negatives, han allunyat el iaio Joan Carles i tampoc és que tingui un tracte molt assidu amb els seus cosins i tietes infantes. Parlant de cosins, qui ara ha concedit una entrevista pel diari El español és una cosina de l'emèrit, la princesa Tessa de Baviera, cosina segona del rei Joan Carles. I una de les qüestions més sucoses ha estat quan l'aristòcrata s'ha mullat sobre la princesa Elionor i el seu paper al capdavant de la Casa Reial espanyola.

DL u450207 079
Tessa de Baviera / GTRES

Evidentment, a Tessa de Baviera no li fa gens ni mica veure el seu cosí segon enviat a quilòmetres de distància, "mucha pena porque le tengo mucho cariño. Somos primos en segundo grado y, además, es el padrino de mi hija Myrta, al igual que lo es la reina Sofía". I com fan tots els juancarlistas, i més si són familiars com ella, ha començat a presentar-nos Joan Carles com si fos un sant baró al qual canonitzar. L'etern "Juan Carlos ha hecho cosas muy buenas por España y ha metido la pata. Ahora se le tiene rencor. Si te digo la verdad, los errores se pagan muy caros". Si fos per ella, el portaria de tornada a Espanya, li fa mal veure'l vivint a Abu Dhabi per consell de Felip: "no quieren que venga. Él estaría encantado porque la Zarzuela es su casa".

felip joan carles leticia
Felip Joan Carles i Letícia
El rei Felip VI posa el collar de Carles III a Elionor EFE
El rei Felip VI posa el collar de Carles III a Elionor EFE

Joan Carles ja no hi és, i ha parlat del seu substitut al tron, el seu fill Felip VI... i de la filla d'aquest, una princesa Elionor de qui ha fet un vaticini que no sabem si acabarà d'agradar a Zarzuela. De l'actual monarca, De Baviera diu que és un lloc difícil d'assumir, "lo tiene muy difícil el pobrecito. Todo es muy duro, me da mucha pena. No me gustaría ser él". I de l'hereva? Ha fet un vaticini que no seria el més optimista de la història. De fet, més aviat seria el contrari: "Es una chica que vale muchísimo, pero no sé si va a durar mucho la monarquía. Mira cómo están las europeas, la de cambios que ha habido en los últimos años"... Un vaticini que ja veurem si es complirà o no...

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!