La Família Reial són en realitat tres: els Borbons de Zarzuela (Felip, Letícia, Elionor, Sofia i l'emèrita), els Borbons expulsats (Joan Carles, Cristina, Elena i els seus sis fills Marichalar i Urdangarin) i la tercera pota, la menys fotografiada, els Ortiz Rocasolano. De tota la branca plebea, la figura més important és i serà Telma Ortiz. La figura essencial de la monarquia és Elionor i quan ella sigui reina, les seves tietes seran tres: Elena, Cristina i Telma. Totes amb el mateix vincle amb la reina Elionor. Formaran part de la cort i apareixeran a tots els actes oficials. Telma té 50 anys i ha superat la prova més difícil i no explicada: com va poder casar-se amb el nòvio i amant de la seva germana quan Letícia ja era princesa i estava casada amb Felip. Telma és l'únic personatge que queda per desxifrar de tot l'escàndol Del Burgo. Ara el digital Jaleos la retrata passejant per Madrid i la seva figura torna a l'actualitat:

 

Telma vestida de working girl, amb una agenda, fent una teletrucada mentre passeja per la zona alta de Madrid i s'atura a fer un donatiu pel càncer a una noia d'una ONG que passeja amb una guardiola. Telma enfilada en unes altíssimes sabates de taló, (les que ja no pot dur Letícia pel mal de peus) i lluint uns cabells excessivament llargs (els que Letícia ja no pot mostrar). Telma està tan obsessionada com la seva germana a semblar seductora, jove i exuberant als 50. Mateixa dèria pels looks de braços nus, tocant-se els cabells i fent moixaines. Si la mare, Paloma Rocasolano va pel segon marit i Letícia igual, casada dos cops, Telma ja va pel tercer. Amb dos d'ells va ser mare d'una nena. Enrique Martín Llop, un cooperant de Creu Roja i pare d'Amanda una adolescent de 16 anys, Jaime Del Burgo, amb qui no va tenir cap filla i Robert Gavin, ex de la cantant de The Coors i pare d'Erin que ara té 3 anys. Telma no va tenir fills amb Del Burgo perquè no van viure mai junts. Tapadora de Letícia.

EuropaPress 5290439 telma ortiz sale teatro edp gran via asistir conferencia mundial we choose
Telma Ortiz pels carrers de Madrid, EP
EuropaPress 5290455 telma ortiz sale teatro edp gran via asistir conferencia mundial we choose
Telma Ortiz sortint d'un teatre, EP

Segons el digital que publica les fotos de Telma al carrer Jorge Juan, en plena Milla de Oro de Madrid "Tras disfrutar de su compañía y degustar los exquisitos platos del local en su fabulosa terraza, la hermana de la reina se despidió de él y permaneció allí durante aproximadamente media hora más debido a una importante llamada de teléfono del trabajo, Concordia. Telma trabaja en esta ONG como Associate Manager de Relaciones Externas y Estrategia. Optó por un vestido corto con flecos, un abrigo marrón con botones negros a la altura del vestido, un bolso también marrón y unos tacones a juego. La melena decidió lucirla al aire libre y portaba unos AirPods, además de una libreta". Telma va saludar al paparazzi que la va enxampar oferint la seva imatge més royal. Telma de perfil baix, sap que està en fals, que l'opinió pública no s'explica el matrimoni de 4 anys amb Jaime del Burgo.

jaime del burgo telma ortiz inst
Jaime del Burgo amb Telma Ortiz després d'estar amb Letícia, Instagram
Jaime i Telma, Die Zie
Jaime toca el cul de Telma de vacances, revista Die Zie

Telma va interpretar a la perfecció el paper de dona enamorada de l'ex de la seva germana. Cal recordar que Del Burgo, abans de ser amant de Letícia a Zarzuela, ja havia estat nòvio de Letizia Ortiz periodista. Així que Telma es va casar amb un ex de Letícia sabent que ho era. Alguns suposen que ho va fer per tapar que Jaime i Letícia seguien veient-se després que Felip els obligués a trencar. Telma sap què va passar, per què va casar-se amb aquell home malgrat saber tot el que sabia d'ell. N'estava enamorada o ho va fer per gelosia cap a Letícia, com dient-li jo també puc seduir els teus homes. O era un pacte amb la germana, una coartada obligada per Letícia: tapa'm casant-te amb el meu amant. Mentre tota Espanya es pregunta això, Telma va disfressada de jove executiva melena al vent fent videotrucades i donatius en monedes pel càncer.  Ha entès perfectament quin serà el seu paper la resta de la vida: tenir dues cares. Telma no deixarà de ser mai una cosa: la tieta de sang de la reina Elionor. Així que toca el que toca: dissimular i fer veure que aquí no ha passat res.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!