Telma Ortiz Rocasolano fa aquest diumenge 47 anys. No sabem si rebrà una sentida felicitació per part de la seva cèlebre germana. Però el que sí hem sabut és que la reina li ha tocat el crostó en alguna ocasió de manera molt implacable, i que no va ser plat de bon gust. La seva relació entre totes dues és cordial, però hi va haver un temps on la cosa estava molt tibant.

DL u197283 008

Letícia i Telma Ortiz (GTRES)

Explica la revista Look que després que Letícia i Felip es casessin, Telma anava una mica crescudeta després de l'impacte que va provocar amb el seu look i la seva presència en la boda reial.

DL a00113049 007

Paloma Rocasolano i Telma Ortiz (GTRES)

I poc després d'allò, un any si fa no fa, va tenir lloc una pica baralla entre les dues germanes Ortiz. Telma anava justeta de diners i li va arribar una sucosa oferta econòmica per part d'una revista: "Proponían cuidarla, dar el mejor testimonio y cuidar cada detalle del reportaje. Pagaban muy, muy bien". A Telma se li van posar els ulls com al tío Gilito, amb el símbol del dòlar, quantitat que superava amb escreix el que guanyava treballant com a cooperant. I quina resposta va rebre de part de Letícia?: "La idea de protagonizar una exclusiva hizo que Telma recibiera un 'ni se te ocurra' de inmediato. No, una entrevista no era una opción. Cuando su hermana se enfadaba no lo hacía en bajito. Más de uno en la familia, incluida su hermana mayor, le paró los pies".

telma ortiz ovio gtres

Rovert Gavin Bonnar i Telma Ortiz (GTRES)

Finalment Telma Ortiz no va fer de model per cap revista, però és indubtable que sempre ha estat un vers lliure. Veurem si la seva germana pot contenir sempre la seva voluntat o si arribarà un dia que la menor de les Ortiz Rocasolano farà el que li roti i posi en alguna revista, per molt reina que sigui la seva germana.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat