Després d'un any separades, la infanta Sofia i la seva germana gran, la princesa Elionor, poden tornar a estar juntes. Les dues filles de Felip i Letícia, molt confidents l'una amb l'altra, molt ben avingudes i que fins ara portaven tota la vida juntes, han estat separades pels estudis de la germana gran a l'internat de Gal·les, on ha fet el primer curs de batxillerat. De la seva banda, Sofia ha continuat amb els seus estudis a Madrid, on ha acabat el tercer curs de l'ESO, i l'any vinent abordarà el quart i definitiu, abans de fer els dos cursos de batxillerat. On? Al mateix internat que la seva germana? Chi lo sa. Ja veurem què decideixen els seus pares. El que queda clar és que la infanta està radiant de felicitat en poder tornar a fer un pla de germanes, en aquest cas, de germanes i de pares. Tots quatre, la família reial, novament reunida.

sofia elionor leticia felip junts gtres
Felip, Letícia i les seves filles, Elionor i Sofia / GTRES

Un cop ha tornat Elionor a Espanya, tornen les activitats dels reis i les seves filles. La princesa ha reaparegut oficialment després de tornar de Gal·les i ella i la seva germana han començat oficialment les vacances d'estiu. La darrera imatge pública dels reis i les filles, tots quatre junts, va ser fa uns mesos quan van visitar un centre de refugiats d'Ucraïna a Pozuelo de Alarcón, el passat abril. Ara, però, el motiu de reunió ha estat més cultural que social. Va ser el passat dissabte quan els monarques van anar per sorpresa als Teatros del Canal i allà hem pogut constatar dues certeses pel que fa a la filla petita dels reis. Una, salta a la vista: la infanta és més alta que la seva germana Elionor, tot i ser dos anys més petita. L'altra novetat, però, costa més de veure a primer cop d'ull. I és que té a veure amb el seu somriure.

sofia i elionor juntes brackets gtres
La infanta Sofia i la seva germana, la princesa Elionor / GTRES

Tal i com recorda El Español, hi ha un abans i un després en el somriure de la filla petita dels reis, si tenim en compte el temps que hem estat en pandèmia i on la majoria de vegades ha sortit amb mascareta. Però si mirem imatges del febrer del 2020 i d'ara, comprovarem que ara Sofia porta ortodòncia, cosa força habitual en els joves de la seva edat. El que no és tan habitual és el tipus de ferros o brackets que s'ha posat, només a l'abast de butxaques que la rasquin. Perquè la infanta s'ha posat uns brackets transparents de safir a les dents per corregir les imperfeccions que pugui tenir, pròpies de la seva edat. Més estètics que l'ortodòncia habitual, el seu preu també és molt més elevat que l'ortodòncia habitual. Per què? Perquè estem parlant que aquests brackets, que "ofrecen al paciente mayor comodidad en su uso diario y están hechos a partir de cristal de zafiro, un material casi tan duro como el diamante", tenen un preu que pot arribar als 4.000 euros.

sofia brackets gtres
Infanta Sofia / GTRES

De mena, Sofia acostuma a aparèixer molt més somrient que la seva germana Elionor, que acostuma a tenir un posat més institucional i sembla més reservada que la seva germana petita. Ara, durant un temps, quan veiem la infanta somriure, la veurem amb aquests brackets de safir.