El rei Joan Carles té més amigues entranyables que anys (82). S'han escrit llibres, revistes, documentals i columnes sobre les amants del monarca fins el punt que tota Espanya ha acceptat l'eufemisme "amiga entranyable" per no dir "senyora amb qui s'allita".

Corinna i Joan Carles petó GTRES

GTRES

Els múltiples adulteris comesos quan era cap de l'Estat no escandalitzen excepte perquè hi ha sospites de delicte fiscal, de blanqueig o de corrupció. Corinna era comissionista i cobrava milions aprofitant les influències del monarca i ara el diari Público té factures cobrades per una altra amiga de Joan Carles: la iraniana Shahpari Zanganeh.

Shahpari Zanganeh twitter

twitter

Destapada la nova Corinnauna altra "amiga entranyable" que Joan Carles va col·locar, el diari té proves que una gran empresa de l'IBEX, Iberdrola, va pagar mil euros al mes a un compte d'Aràbia Saudita a la comissionista neboda del ministre de Petroli iranià. La periodista de Público Patricia López escriu que és "la tercera mujer de su gran amigo, ya fallecido, el traficante de armas Adnan Khashoggi (...) llevó al ex monarca a introducirla entre las empresas españolas que tenían intereses en Oriente". Iberdrola admet els pagaments a canvi de res"Nuestro interés era conseguir trabajo en Irán para Iberdrola Ingeniería, pero finalmente no salió adelante". 

sofia renya joan carles GTRES

GTRES

Joan Carles va tenir el mal gust de convidar-la a la boda de Felip i Letícia i la iraniana va tenir el bon gust de declinar la invitació. Els negocis, les comissions i els embolics extramatrimonials, millor lluny dels focus