El funeral de Constantí de Grècia té moltes derivades, la falsa unió dels Borbons, sense l'hereva al tron, Elionor, el paperot de Letícia fent veure que suporta la seva enemiga Marie Xantal... però hi ha una dada que ningú aporta excepte Laura Fa. Per què Constantí no era rei? Molt fàcil, perquè l'any 1974, un cop acabada la dictadura militar, en democràcia es va votar a Grècia tornar a la monarquia prèvia a la dictadura o constituir-se en República. I va arrasar la república: 70% dels vots, pel 30% dels grecs que volien la monarquia. Constantí a l'exili, Sofia com ànima en pena fins casar-se amb un príncep espanyol amic d'una dictadura i ara tots dissimulen quan enterren Constantí a Atenes. L'enterren com un senyor gran i particular, ni rei ni res. I Laura Fa es limita a recordar-ho.

LAura Fa T5
Laura Fa T5

Kiko Matamoros: "Recordemos  que a esa familia real griega que hoy está de luto, la echó el pueblo de Grecia". Laura Fa: "Un referéndum, qué alegría un referéndum. Cómo pero por qué os enfadáis, es un apunte histórico". Matamoros: "Ya estamos politizando todo". Belén Esteban indignada "Haces unos comentarios tía, unos comentarios...". El director del programa crida a Laura Fa a l'ordre i es discuteixen fort davant les càmeres:

Laura Fa bronca Telecinco
Laura Fa bronca Telecinco

És inexplicable que el programa renyi en públic Laura Fa per dir la veritat més clara de Constantí, el difunt: que no era rei per decisió lliure i voluntària del poble grec. I la paraula màgica que fa trontollar tot Sálvame: referèndum. Sí, es pot fer, es va fer, era democràtic, servia per decidir com constituir-se: monarquia o república. I no es va fer a Espanya perquè Adolfo Suárez tenia dades que perdia la monarquia. Així de clar. Però un programa que va de progre esbronca l'única que ho diu, la catalana, independentista i documentada Laura Fa. L'odien perquè els deixa per analfabets.

Bronca a Sálvame T5
Bronca a Sálvame T5

El problema és que la Fa és indepe i quan ella cita la paraula referèndum el director la crida per l'orellera i l'acusen de polititzar. El ridícul de Sálvame és colossal. Destil·len catalanofòbia quan no hi és el badaloní Jorge Javier Vázquez. Presentava Terelu i clar, la nota de seny de Laura Fa quedava com una flor en el desert de la ignorància. Matamoros, Belén Esteban, Terelu, més espanyolistes  que el pal de la bandera. Espanyola clar. I ensenyen la poteta catalanòfoba.

L'odi de Matamoros a Laura Fa ve de lluny

Laura Fa és de les poques periodistes catalanes que triomfen fent crònica rosa a Espanya. Cal ser de certa pasta per triomfar com ho fa ella entre les feres de Telecinco. I com que les cadires a Sálvame van molt buscades, alguns se la tenen jurada. Per nova i per catalana. Ha viscut diferents episodis de catalanofòbia.

laura Fa telecinco

Laura Fa, atacada a Sálvame, Telcinco

Des de Kiko Matamoros: "Hija de puta, vete a votar a Puigdemont!" a la difunta Verónica Forqué acusant els joves catalans de no saber parlar castellà i Kiko assenyalant Laura Fa, escolaritzada a Catalunya, com a ignorant d'Història, Llengua i Geografia espanyoles. La Fa no calla:

Kiko Matamoros Laura Fa Salvame  2 Telecinco

Kiko i Laura, enemics íntims, Telecinco

Jorge Javier, de Badalona i Chelo García Cortés de Castelldefels, no hi eren. Laura Fa està especialitzada en Història contemporània d’Espanya, va fer el primer any del doctorat, és Llicenciada en periodisme i ha començat Dret. Li anirà bé per interposar querelles per delicte d'odi. ​