La Royal Family ha rebut avui una notícia molt molt dolenta. El Palau de Buckingham plora la mort de Robin Page, un conservacionista que era considerat un dels millors amics de la Família Reial anglesa. Especialment, Page era amic de Carles III i Felip d'Edimburg i ha mort als 80 anys d'edat a causa d'un càncer de pròstata contra el qual portava temps lluitant. Una notícia que ha provat fatal al Palau de Buckingham, que avui no ha tingut un bon dia.

Robin Page Shooting UK
Robin Page Shooting UK

Tal com relaten a Tatler, una de les revistes especialitzades en Casa Reial anglesa, Page era considerat com un "home honest amant del camp" en boca de la seva esposa. A més de la seva afició pel camp i per l'ecologisme i per la seva amistat i confidencialitat amb Carles III, Robin Page era també el padrí del príncep Guillem. Amics seus el definien com un gran tipus el coneixement del qual sobre temes rurals "era immens". "Sempre parlava amb autoritat sobre això, raó per la qual els membres de la reialesa i els polítics d'alt rang escoltaven el que havia de dir". Una persona, en resum, molt respectada i molt estimada no només en l'aristocràcia sinó a tot Anglaterra que avui s'acomiada per sempre.

Un home clau abans de la coronació

Robin Page va ser dels pocs afortunats que es van poder reunir amb el Rei anteriorment a la coronació. Page, que era el seu confident, coneixia Carles des de feia anys, però en els últims temps havia valorat encara més el monarca, ja que considerava que s'havia convertit en un "home verd". I és que l'afició tant de Robin com del rei anglès per la vida silvestre els havia portat a trobades variades, com quan van visitar Countryside Regeneration Trust, una associació que adopta un enfocament holístic per abordar temes com la biodiversitat. "A través de la nostra propietat de 17 propietats a tot Anglaterra, treballem amb agricultors arrendataris, monitors de vida silvestre i voluntaris per desenvolupar i implementar mètodes agrícoles sostenibles i pràctiques vitals de conservació", expliquen a la seva pàgina web.

coronacio carles III anglaterra / Europa Press
Europa Press

La seva esposa plora la mort

Qui era coneguda també pel capitost de Buckingham Palace era Lulu. Lulu era l'esposa de Robin Page i també una persona molt admirada al si de 'La Firma'. A més de Lulu, Page tenia persones molt importants a la seva vida, incloent tres fillastres i fins a cinc nets espaterrants. El més bonic va ser la carta que Lulu, segur que amb el suport de la família de Page li va deixar al seu espòs. La revela el digital MailOnline: "Era un home bo, honest i amant del camp que era molt estimat per la seva família. Tots el trobarem a faltar". Nosaltres, igual com tota la reialesa, també plorem la seva mort. Descansa en pau, Robin.