Camil·la Parker-Bowles i Carles III d'Anglaterra no es van quedar satisfets amb la coronació a l'Abadia de Westminster. Els Reis del Regne Unit van rebre la corona de manera oficial de la mà de l'arquebisbe de Canterbury davant de més de 2.000 convidats i, no contents amb això, ara han decidit posar fil a l'agulla en una altra celebració, una de també molt especial. Es tracta de la visita que han fet Their Majesties a Irlanda del Nord, concretament al poble de Newtownabbey. Allà es troba un jardí molt especial per a ells, i és que aquest és el Jardí de la Coronació.

Carlos III Camilla Parker YT
Carles III Camil·la Parker YT

The King Charles The Third i la seva esposa s'han passejat pels parcs dels voltants fins a entrar en aquest bonic jardí al qual li tenen ja molta afecció. Doncs dins d'ell s'ho han passat a les mil meravelles i han gaudit de molt. Ha estat una visita veggie i healthy, és a dir, molt molt sostenible, com totes les activitats que duen a terme els monarques, sempre tan compromesos amb el medi ambient. "Ses majestats obriran les portes del jardí poc abans de conèixer als implicats en el seu disseny, el qual s'ha elaborat fent servir (i inspirant-se) en els mateixos principis de jardineria sostenible que utilitzen els mateixos reis", relaten a la nota de premsa abans de la seva visita.

Carlos III YT
Carles III YT

El periple dels capitostos d'Anglaterra, tanmateix, no ha quedat aquí. Camil·la i Carles III han pogut apreciar multitud de boniques flors i plantes, així com unes quantes actuacions musicals que els ha ofert l'organització. "Ses majestats es reuniran amb escolars que han participat en diversos projectes relacionats amb la coronació, membres de la comunitat local que es van oferir com a voluntaris al 'Big Help Out' del cap de setmana de la coronació, així com els guardonats amb el Queen's Award for Voluntary Service ("Premi de la reina al servei voluntari"), el King's Award for Enterprise ("Premi del rei a la iniciativa") i beneficiaris de la beca del duc d'Edimburg", afegeixen des de l'organització, abans de revelar el gran detall final.

Carles III i Llitera YT
Carles III i Camil·la YT

I és que aquest detall no és cap altre que... una altra corona. Per si no estiguessin contents amb la de Sant Eduard plena de pedres precioses que van rebre al seu cap, les màximes autoritats de Buckingham Palace han tallat i han endrapat un pastís que replicava la famosa corona de Sant Eduard, unes postres que mai no podria entrar a Zarzuela, ja que Letícia té vetat qualsevol tipus d'aliment que porti sucres refinats, farines no integrals o fregits de qualsevol tipus.

Carlos III Camilla Parker Bowles Youtube
Carles III Camil·la Parker Bowles Youtube