En els últims mesos, la relació entre la princesa Elionor i la reina Letícia ha mostrat signes de distanciament evident. Unes esquerdes en la relació entre la princesa i la consort que han emergit coincidint amb la majoria d'edat de Elionori amb un altre fet significatiu: l'aparició d'informacions sobre presumptes infidelitats de la reina Letícia, revelades per Jaime del Burgo.

La figura de la princesa Elionor es va consolidant amb força a l'escenari públic, rebent elogis i generant altes expectatives. Tanmateix, aquestes adulacions es veuen enterbolides per les especulacions que generen la relació que té amb la seva mare en l'actualitat i que s'ha fet notòria en els últims mesos. Especulacions reforçades per la decisió de Elionor de passar cada vegada més caps de setmana lluny de Zarzuela, optant per la vida nocturna a Saragossa. Un panorama que, inevitablement, ha aixecat moltes preguntes.

Leonor i Letizia
Leonor i Letizia

La princesa Elionor prefereix quedar-se a Saragossa abans que anar a Zarzuela

Elionor, quan té temps lliure, prefereix romandre a Saragossa, lluny de la residència real. Un detall revelador que ha suscitat nombroses conjectures. Elionor mostra una clara inclinació per passar temps amb els seus companys d'acadèmia i participar en activitats socials fora de l'entorn real. Les imatges captades per la premsa mostren a una jove princesa que busca gaudir de la seva joventut i experimentar més enllà dels estrictes protocols i expectatives que comporta la seva posició. La futura reina sembla aprofitar cada minut lluny del control de la seva mare. I aquest allunyament de l'escrutini constant a què està sotmesa en Zarzuela pot interpretar-se com un desig d'explorar la seva identitat personal.

Leonor festa Telecinco
Leonor festa Telecinco

Però com dèiem, casual o no, aquest distanciament coincideix amb les revelacions de Jaime del Burgo sobre les presumptes infidelitats de la reina Letícia. Encara que la veracitat d'aquestes afirmacions continua sent un tema de debat, el seu impacte en la dinàmica familiar és innegable.

Aquesta exposició pública d'Elionor no és del grat de la reina Letícia, qui es troba en una posició delicada després d'haver perdut part de la confiança i complicitat que solia tenir amb la seva filla. Tanmateix, Letícia no pot fer gaire per revertir aquesta situació. Ha perdut poder i credibilitat des de les revelacions de Jaime del Burgo, tant de cara a l'ull públic com en el si familiar.