El passat 31 d'octubre Elionor va jurar la Constitució després de complir la majoria d'edat. A partir d'aquell moment va assumir més responsabilitats. Des que va abandonar Zarzuela per estudiar batxillerat internacional, s'ha convertit en una jove molt independent i responsable, allunyada de les normes de Letícia. La princesa ha volat del niu massa aviat. És la vida de qualsevol Cap d'Estat, com és el seu cas. I no tornarà a casa fins a d'aquí a dos anys més, quan hagi d'estudiar en la Universitat Complutense de Madrid la carrera universitària, Felip vol que estudiï Dret com ell, però en el seu cas podria ser una enginyeria, com ja vam avançar a 'EN Blau' fa mesos. Fonts properes a Zarzuela van assegurar quan va estar a Gal·les que és una de les millors en números. L'apassionen totes les carreres de ciències.

L'agenda d'Elionor ha provocat que visqui lluny de tota la família i els seus amics. Si abans veia la família del seu pare i la de la seva mare pràcticament totes les setmanes, en aquesta ocasió es pot passar mesos sense veure-la. La princesa ha perdut tota relació amb els Borbó, però també amb els Ortiz Rocasolano.

Leonor
Elionor

Elionor no té contacte amb els Borbó, però tampoc amb els Ortiz Rocasolano, només amb Paloma

Amb Felip i Letícia manté un contacte directe, i és que la reina no passa un dia sense tenir notícies de la princesa. Si ella no crida, que de vegades és una mica despreocupada, truca la seva mare. Però no succeeix el mateix amb la resta de la família. La reina Sofia va estar ingressada a la clínica Ruber de Madrid per una infecció urinària i Elionor no va aprofitar el cap de setmana per anar a Zarzuela i visitar-la. Es va quedar a Saragossa amb els seus amics. No obstant això, consti que li va trucar per telèfon. El mateix ha succeït alguna vegada amb Juan Carlos. Tanmateix, amb els seus cosins i ties no té cap relació.

Felipe, Letizia i Leonor
Felip, Letícia i Elionor

Però Elionor no només s'ha distanciat dels Borbó, també dels Ortiz Rocasolano. Pràcticament només té una relació estreta amb la seva àvia materna, Paloma Rocasolano. Al seu avi Jesús li veu molt poc, i a Telma i les seves filles pràcticament res.

L'última vegada que Elionor va veure Telma Ortiz i les seves cosines va ser el dia de la Constitució, i tampoc no els va fer gaire cas. Havia d'atendre molta gent i no eren la seva prioritat. La princesa mai no ha tingut una bona relació amb la germana de Letícia. No seria la seva tia favorita. L'última reunió pública entre elles va ser fa set mesos. Des d'aleshores no s'haurien trucat ni tan sols s'haurien enviat un WhatsApp per informar-se de la situació de cada una.