Potser per compensar l'escandalós viatge de noces que es van pimplar el 2004, potser per compensar l'escàndol de l'avi en comptes suïssos, els reis d'Espanya faran d'aquí poc un Borbón Tour per les comunitats autònomes del país ara que s'ha acabat l'estat d'alarma.

felip i leticia exposicio

@CasaReal

El proper 29 de juny els reis tenen previst aturar-se a una de les zones més problemàtiques de Sevilla, les 3.000 viviendas. I aprofitant la futura visita, la Plataforma Nosotros También Somos Sevilla, de diferents col·lectius del Polígon Sud, ha valorat l'arribada dels monarques al barri de menor renda neta mitjana l'any per habitant de tota Espanya. Els veïns volen que se'ls ensenyi als monarques tota la realitat, i no només la qüestió social, amb les altes taxes d'atur, exclusió social, delinqüència i manca de convivència. Des de la plataforma han insistit que "los monarcas pisarán el Polígono Sur para hablar dos minutos y no emplear más tiempo, la otra cara del Polígono Sur, la de la gente que no puede vivir”. Demanen que a Felip i Letícia els hi ensenyin zones conegudes com "Las Vegas o Martínez Montañés, y les enseñen las aguas fecales de la parte céntrica de esa barriada”.

3000 viviendas

A la xarxa, però, han anat més enllà i ja avisen els Borbons que no tot seran genuflexions i reverències al seu pas per Andalusia. Des del Sindicato Andaluz de Trabajadores ja han fet notar que no seran benvinguts:

Però que no es preocupin els Borbons, que allà estarà Enric Millo per compensar. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat