Toñi Moreno està de moda. El seu Viva la vida està triomfant a Telecinco, aconseguint que l’audiència s’enganxi a les tafaneries que expliquen durant les tardes del cap de setmana. De Canal Sur, a Mediaset. El salt que ha fet la presentadora l’ha col·locat al centre de la diana mediàtica i cada vegada la cadena li ofereix ocupar més hores a la franja.

No pot estar més contenta, però encara no ho té tot fet. Així ho va confirmar fa uns mesos, dient que li falten molts famosos a entrevistar: “Em moriria per entrevistar Sabina, Serrat o la reina Sofia”, va dir. Resulta que un dels seus somnis professionals és entrevistar-la, per la qual cosa estaria escrivint-li un munt de peticions: “Ja no puc enviar-li més cartes”.

Moreno és una fidel seguidora de l’emèrita i així ho va demostrar quan va esclatar la polèmica amb la reina Letícia en menysprear-la en públic. Però sembla que l’estima és mútua. Així ho explica Pilar Eyre a l’última columna a Lecturas, en la qual revela una anècdota que va explicar-li Moreno.

 

A post shared by Toñi Moreno (@tmoreno73) on

“Quan feia Entre todos a la 1 em va trucar per dir-me que li agradava molt la vessant social del programa. Allà vaig creure que em moria. Però el millor va venir quan em van acomiadar. De sobte el meu telèfon va deixar de sonar, ja saps com són aquestes coses... Però ella sí que em va trucar per dir-me que li sabia molt malament i per desitjar-me sort, de manera espontània i amb molta estima” .

 

A post shared by Toñi Moreno (@tmoreno73) on

Imaginar-nos la reina Sofia trucant Toñi Moreno per telèfon és bastant xocant. Ho haurà fet amb altres presentadors també? Passa les tardes enganxada a la petita pantalla?