Entrar al compte de Twitter d'Alfonso Ussía les darreres hores és, a banda d'un exercici de masoquisme, una constatació que si fos per ell, tindria la seva llengua permanentment en contacte amb Joan Carles. El vestit de saliva monàrquica que li ha fet a l'emèrit i als Borbons des que s'ha sabut que es dona a la fuga és dels que fan època. Fins i tot, tractant-se d'algú com ell que deu tenir la paraula "V.E.R.D.E" tatuada a la natja. A la dreta, evidentment.

Alfonso ussia esradio

Alfonso Ussía (esRadio)

Precisament aquest acrònim de "Viva El Rey De España" és ben present en algun dels seus tuits més recents, siguin seus o siguin d'altres membres de la chupipandi més rància i ultra dels mitjans espanyols:

D'entre tota la troupe de palmeros que porten anys perpetrant abjectes panegírics dedicats a Joan Carles, al seu fill o a tot el que faci tuf de Zarzuela, Ussía s'endú la palma. El periodista assegura que ha parlat amb el rei fugat, probablement a la República Dominicana on ja deu estar tranquil·lament posant-se cremeta en el resort de luxe del seu amic Pepe Fanjul.

casa de campo la romana

Casa de Campo, La Romana (República Dominicana)

Explica Ussía que el va escriure en saber-se que marxava i que aquest li ha respost:

Un paréntesis, no unas vacaciones... S'ha de ser fals. O tenir molt poca vergonya. És clar que sempre tindrà un Ussía que li rigui les gràcies.