La bomba l'ha deixat anar la biògrafa dels Tous a Espejo Público: qui va trucar a la família Tous per tal que purguessin l'independentisme de la Fundació Rosa Oriol va ser la reina d'Espanya. Letícia, que va posar-se unes arracades dels Tous en plena polèmica, estaria preocupada per l'auge independentisme i com ha dit a Antena 3 la periodista Ana Alós, gran coneixedora de la família de joiers manresans, "la independencia lleva consigo la República" i, per tant, perilla la monarquia. "Letícia se juega el puesto", ha dit Alós.

leticia tous EFE

EFE

La notícia s'ha destapat al programa de Susanna Griso estant ella de vacances. El seu copresentador Albert Castillón no donava crèdit: "es raro". Volien tractar el boicot als Tous, ja que aquestes festes ha perdut un 25% de les vendes. Però a Antena 3 els ha sortit el tret per la culata. La notícia és una altra: Casa Reial impulsa purgues independentistes.

ana alos rahola  Ant3

Antena 3

La biògrafa ha reblat el clau: "la reina Letizia manda mucho" i va ser ella la que voler que Pilar Rahola i Helena Rakosnik fossin expulsades de la Fundació Tous, una decisió que com va avançar en exclusiva  En Blau, està suspesa sine die. Alós ha recordat que els socis dels Tous són l'exministre socialista José Bono i la seva esposa. Alós ha desmentit el rumor que els dos matrimonis, els Tous i els Bono, estiguessin embolicats encreuadament. És a dir, que Bono s'hagués allitat amb Rosa Oriol i que la dona de Bono li hauria estat infidel amb Salvador Tous. A Espejo Público quasi es desmaien.

El periodista de dretes Antonio Naranjo no acceptava que Zarzuela impulsés boicots a independentistes i ha volgut girar la truita del rumor que afirma que el rei Felip VI va trucar a la Seat per fer que marxés de Catalunya. El tertulià ha sostingut que va ser a l'inrevés i que el cap de l'Estat hauria trucat a l'empresa d'automòbils per tal que es mantingués a Catalunya. Després ha seguit insultant independentistes i a Sor Lucía, alma mater de la Fundació Tous, li ha dit "Sor Tertulia".

tous

Fes clic a la foto per veure el vídeo

Al final han convingut que això no preocupa als Tous perquè "Ahora están esquiando". El preocupant és que la reina Letícia tingui tant de poder i es dediqui a purgar independentistes. I potser aquest 25% de pèrdua en les vendes és pel boicot a la marca, però no el boicot unionista sinó l'independentista.