Sofia i Joan Carles mai no van tenir una bona relació, de fet mai no es van estimar. Es van casar per obligació, ambdós estaven enamorats d'altres persones. Potser per això la reina es va refugiar en els seus fills i el rei en altres dones. Encara que en un primer moment no s'ho va creure, poc va tardar a descobrir la fama de faldiller del seu marit. L'emèrita es va enfurismar, va agafar les maletes i als seus fills per anar-se'n a l'Índia, on hi havia la reina Federica exiliada. Va ser precisament la seva mare la que el va fer entrar en raó i resignar-se a ser una dona cornuda, la humiliació més gran de la reina. Va tornar a Madrid i va acceptar la humiliació. La mare de Felip va seguir tots els passos del seu marit i es va venjar d'algunes de les seves amants.

Bárbara Rey és una de les amants més conegudes del monarca. Els va presentar Adolfo Suárez en la dècada dels 70. "Senyor, us presento a una amiga, Bárbara Rey. És de Totana i actriu, però té molta classe". Els dos es van enamorar a primera vista, ella va caure rendida als seus encants. Es trobaven a la casa de Boardilla del Monte, a Madrid.

Juan Carlos Bribon
Juan Carlos Bribon

"Dissabte a la nit d'un dia d'hivern de 1994. Al xalet de Bárbara Rey, l'Horta Sicília està a 17 graus. Ha posat dues copes i un plat de Jabugo. Els Cohiba, a la seva capsa metàl·lica (....) Ella està sola, esperant al seu estimat. (…) L'home que està esperant, el seu amor des de fa ja 16 anys, és el rei d'Espanya". "A ella li agradaria posar espelmes", per crear ambient, "però Juanito no vol, diu que fa puticlub, que té poca classe...", escriu Pilar Eyre.

Bárbara Rey sempre va estar enamorada de Joan Carles

A més de casa de Bárbara Rey, "es veien dos o tres hores al xalet d'un amic a prop de la Zarzuela", relata Pilar Eyre. De vegades a Barcelona i d'altres l'acompanyava en els seus viatges. "La ficaven a l'habitació de l'hotel i llavors la nit no tenia final".

Bárbara Rei mediaset
Bárbara Rei mediaset

La relació entre Joan Carles i Bárbara Rey el 1976 i va acabar finalment el 1994, no obstant això en tot aquest període van trencar diverses vegades. El llavors rei li va confessar a la vedet que ell no estava enamorat de Sofia, la mare dels seus tres fills. El matrimoni va acabar quan "va néixer el príncep Felip". "Ell s'ho ha explicat moltes vegades: 'No puc suportar-la'", li va dir.

Bárbara Rey va deixar a Juan Carlos perquè estava farta de compartir-lo amb altres dones, ella volia ser "l'única amant". "Al principi ella va intentar donar-li gelosia amb d'altres, però ell va riure, i ella va decidir deixar-lo i casar-se amb Ángel Cristo". Curiosament, la vedet va tenir dos fills, Àngel, en honor al domador de lleons, i Sofia. Segons Eyre, la DJ la van anomenar així per l'admiració que Bárbara sentia cap a la reina.