El dia de la dona d’enguany està marcat per la vaga feminista, i totes les mirades es fixen en quina postura adopten les dones més influents de la societat. I en aquest sentit, genera certa curiositat què farà la reina Letícia. Doncs bé, la monarca ha buidat la seva agenda per secundar aquesta jornada reivindicativa.

La Reina ha recolzat el moviment feminista en moltes ocasions, fent un munt de discursos fent una crida pels drets de les dones i reunint-se amb organitzacions que cerquen una equiparació realment igualitària dels dos sexes. Tenint això en compte, sembla bastant evident que s’ha sumat a la vaga per voluntat pròpia, però no hi ha hagut cap comunicat oficial. La veurem a una manifestació?

Reina Letícia reunió  GTRES

La reina Letícia en una audiència amb l'associació de dones del món rural / GTRES

A qui sembla clar que no veurem amb pancartes és a la reina Sofia. L’emèrita ha optat per treballar avui i presidir un acte molt important per ella: l’entrega del premi de Pintura i Escultura al qual posa nom. Un matí intens en el qual donarà el guardó, una dotació de 10.000 € i un diploma a l’artista guanyador.

Aquest certamen suposa un nou dia ple d’actes per la reina Sofia. Aquesta setmana ha estat especialment intensa per ella, apareixent -més somrient que mai- al costat del rei Joan Carles I.

sofia joan carles   efe

EFE

 

La xarxa ha reaccionat davant de tot això, i hi ha hagut una rialla generalitzada en assabentar-se que la reina Letícia no tindrà actes avui, acusant-la de no treballar mai. Veurem algun gest en alguna de les dues reines parlant sobre aquest dia de la dona?