La reina Letícia ha tornat a enlluernar. Després de mesos esperant, ha arribat un nou sopar de gala dels que tant li agraden. Rebre el president de Portugal li ha ofert la possibilitat de lluir el seu millor look, brillant amb un munt de joies a sobre.

Després del polèmic vídeo menyspreant la reina Sofia, Letícia va optar per aparèixer a tots els actes amb conjunts sobris de tons apagats. Però sembla que això s’ha acabat. La monarca ha dit adeu a la senzillesa i ha acompanyat el seu marit amb un vestit de nit d’Ana Locking en blau marí espectacular. Un disseny espanyol llarg fins als peus i amb perles incrustades de dalt a baix. Màniga llarga, escot rodó i obertura frontal a la cama amb d'altres als braços.

Una obertura a l'esquena que l'hauria jugat una mala passada, desbotonant-se la part del coll i deixant part de l'esquena a l'aire durant uns segons. 

El que més ha cridat l’atenció, per això, ha estat la tiara que ha lluït. Si el vestit era de perles, la corona de diamants també tenia unes grans perles incrustades. Es tracta de la diadema de Cartier de la reina Victoria Eugenia, dissenyada per ella el 1907 i propietat de la reina Sofia.

Letícia vestit perles  EFE

EFE

Letícia vestit perles 2 Casa Reial

Casa Reial

L’emèrita va arribar a lluir-la en més de quinze ocasions, sent aquesta una nova picada d’ullet de la Reina a la sogra: seguint amb el teatret que insinua que s’han reconciliat i tot va bé.

Cal recordar que aquesta joia està envoltada de polèmica, i és que la infanta Cristina se la va posar a la boda de la princesa Victòria de Suècia i Daniel Westling. Una decisió molt criticada, ja que aquesta tiara estava reservada a reines espanyoles. Des de llavors havia estat guardada a l’exclusiu joier reial, però Letícia li ha tret la pols.

Letícia vestit perles 2  EFE

EFE

Letícia vestit perles  Casa Reial

Casa Reial

Pel que fa a la resta de complements, ha seguit apostant per les joies. Les arracades han estat molt aclamades, també, uns diamants que també van pertànyer a l’àvia de Joan Carles I.

Aquest sopar de gala torna a posar Letícia al centre de la diana: seguirà fent veure que no ha passat res? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat