Diuen que els testos s'assemblen a les olles. Doncs a jutjar per les imatges que s'han vist a la República Dominicana, els cossos de seguretat que han acompanyat la reina Letícia en el nou viatge oficial han demostrat tenir el mateix (mal) caràcter que va exhibir la seva cap a la Catedral de Palma protegint les seves filles dels fotògrafs i tractant d'impedir que la seva sogra Sofia es fes una foto amb les nétes.

leticia elionor GTRES

GTRES

Poc li ha durat l'alegria que li vam veure (fingida o no) a les portes del teatre Alcalá de Madrid, on va anar a veure l'obra Billy Elliot amb la seva sogra, com un acte més per netejar la malmesa imatge de fractura de la família reial. La reina ha viatjat a la República Dominicana i Haití sense el rei Felip, tot i que demà fan 14 anys de casats, que celebraran per separat. Letícia és en mig d'un viatge de cooperació per visitar alguns projectes a dos països que es consideren prioritaris per Espanya.

LETICIA DOMINICANA EFE 5

Efe

LETICIA DOMINICANA EFE 3

Efe

LETICIA DOMINICANA EFE 2

Efe

La reina ja ha participat en diferents actes a la República Dominicana, on ha arribat aquesta matinada en mig d'unes grans mesures de seguretat. Uns cossos de seguretat amb més cara de pocs amics que la dona que apareix a la darrera foto. De fet, Letícia ha arribat en un avió de la Força Aèria Espanyola a l'aeroport internacional José Francisco Peña Gómez, segons han informat fonts del Palacio de La Zarzuela, ja que a la premsa espanyola que s'ha desplaçat fins a aquella illa per cobrir el viatge no se li ha permés accedir a l'aeroport per informar de l'arribada.

leticia dominicana2

CDN

La reina, amb un vestit vermell Espanya, ha estat rebuda pel ministre de Relacions Exteriors de la República Dominicana, Miguel Vargas, i pels ambaixadors dels dos països. La Casa Reial no ha distribuït fotografies de l'arribada o la rebuda. Només de les visites als projectes dominicans. Potser perquè, tal i com destaca la premsa local, l'arribada de la reina s'ha produït amb un "amplio dispositivo de seguridad y un personal de la Embajada de España claramente instruido para no permitir que la prensa grabe".

leticia dominicana

CDN

Tot i això, un dels canals televisius més importants del país, el CDN, Canal de Noticias de los Dominicanos, ha aconseguit enregistrar el moment en que la reina entrava a l'hotel on s'hi està allotjada, El Embajador. En un breu recorregut, ha anat directament cap als ascensors i ha pujat cap a la setena planta. Però al hall de l'hotel s'ha pogut veure la cara de pocs amics dels membres de seguretat, que fins i tot han posat una mà al davant de l'objectiu del càmera que acompanyava el reporter dominicà a cobrir la notícia. Pots veure el moment sencer en el següent vídeo:

Potser els companys periodistes dominicans no han vist el vídeo del Letizigate... Llavors haurien sabut que la reina espanyola té molt males puces quan vol.