Audiència de la reina Letícia amb la fundació Aldea Infantiles SOS de España al Palau de la Zarzuela. Primer acte de la monarca després que aquest cap de setmana se sabés que es passarà uns dies sense la seva estilista de capçalera. Eva Fernández és a punt de tenir el seu primer fill, i s'estarà un temps de baixa per raons òbvies. Aquí les veuen a totes dues en una foto d'arxiu de fa uns mesos.

leticia i estilista eva fernandez gtres

GTRES

En l'acte d'aquest dimarts, però, sembla que Letícia ha volgut tenir un detall amb la seva inseparable oracle estilístic. Explica el portal Jaleos que el modelet que ha tret la reina de l'armari és una picada d'ull precisament a Fernández. "La esposa de Felipe ha elegido un outfit premamá total que si no es por el motivo por el que estamos intentando explicarlo no le encontramos sentido". Això sí, l'outfit pot ser un detall en honor de la futura mare, però no per aquest motiu ha estat encertat, i no només per la bossa que se li formava a la part de la panxa, on la camisa era més folgada: "Letizia ha elegido uno de los outfits más feos de este 2020".

leticia camisa premama gtres

GTRES

No ha convençut la brusa plena de flors de tardor. I això que tot sembla indicar que és una peça nova. No només la part de dalt ha rebut les crítiques: "Lo que ha hecho muy bien la experiodista es seguir la misma línea a la hora de combinar la blusa. Es decir, si la camisa es sosa y fea los pantalones con los que me la pongo también". El modelet d'Hugo Boss estil pirata, doncs, tampoc s'ha salvat de la lapidació. "Vamos, que nadie se va a acordar de este look, de hecho nosotros queremos olvidarlo ya".

leticia embarassada gtres

GTRES

Sigui com sigui, veure Letícia així, amb un intent de panxa, ha sorprès molt. Ja han passat molts anys des que la reina tenia a la panxa Elionor o Sofia i es va posar peces de roba com la que duia aquest matí. Però que no saltin les alarmes: Letícia no té previst, de moment, tenir un tercer fill. Tot sembla indicar que és un homenatge a la seva amiga estilista.