La família reial ja ha emès la seva tradicional felicitació nadalenca. Una foto de quan van anar tots quatre als Lagos de Covadonga pel primer acte oficial presidit per la princesa Elionor. Una imatge on es veu a Letícia al costat de Felip i de les nenes i on han volgut felicitar els Nadals des d'un exterior, en contra del que venia sent habitual. A la reina se la veu feliç i somrient. No es pot dir el mateix del seu sogre, que en la seva particular felicitació al costat de la reina Sofia, apareix amb cara de "no sé què faig aquí".

felicitacio nadal reis gtres

GTRES

Letícia estava a Astúries feliç de la vida. Ben diferent d'una altra imatge que ha començat a circular com la pólvora per les xarxes. Una cara que no té res a veure amb l'alegria dels Nadals i on la reina s'assembla més al Grinch, el follet malcarat de color verd que odia aquestes festes. Twitter el carrega el diable i en aquest cas, qui apareix amb un rictus tirant a diabòlic és la reina. Un usuari ha recuperat una instantània de fa temps amb un comentari sorneguer:

La foto correspon al 30 de maig del 2013, quan la reina encara era princesa i rebia, juntament amb Felip, l'aleshores president de l'Uruguai, José Mújica, i celebraven un sopar de gala. Què veia Letícia que la feia mirar d'aquesta manera? Qui ho sap. El que sí se sap és que al seu costat es va seure qui era el president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González.

leticia ignacio gonzalez

GTRES

La xarxa no ha desaprofitat l'ocasió de fer volar la imaginació i s'ha omplert de memes versionant la penetrant i inquietant mirada de la reina Letícia:

 Probablement si haguessin enviat la felicitació nadalenca amb aquesta imatge, fins i tot el Pare Noel i el Tió haguessin fugit espaordits.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat