No s'estranyin si qualsevol d'aquests dies, Casa Reial informa que a Letícia li ha sortit una úlcera. Ella, lectora àvida, probablement haurà llegit ja el recent llibre que parla sobre ella, Letizia. La reina impaciente, de Leonardo Faccio.

leticia llibre gtres

GTRES

I probablement no li agradarà molt del que haurà llegit. L'obra revela alguns passatges desconeguts de la reina, com quan li va etzibar un moc a un nen que volia fer-se una foto amb ella en un cinema, o quan va anar a veure un espectacle on es parlava de membres flàccids més grans que en erecció; d'altres no gaire coneguts, com l'ofensiu sobrenom amb el que es refereixen a ella els amics de Felip, chacha, i d'altres més sabuts dels que aporta algun detall més.

leticia petó joan carles GTRES

GTRES

Que Letícia i Joan Carles no són compiyoguis, és un fet. Des que l'asturiana va començar a festejar amb Felip, Joan Carles té la mosca rera l'orella i pensa (i ho transmet als seus afins) que Leti es carregarà tants anys de monarquia. Es toleren de portes enfora per mantenir les formes, però als passadissos de Zarzuela no se suporten. A l'emèrit la seva jove la treu de polleguera. Un dia que no parava de veure-la movent les mans va cridar-li a un assistent: "¡Por favor! ¡Dele un bolso a esa mujer!".

joan carles leticia gtres

GTRES

Encara va ser més agre en una sobretaula quan Letícia encara no era princesa d'Astúries. Sopar entre JC i un grup d'amics a casa d'un d'ells. L'amfitrió alça la copa i proclama: "Por España, por el Rey y por la boda de los Príncipes"... Primera pullita de l'emèrit: "Lo que duren...". És clar que encara tenia un lleig preparat al barret de copa. Després de dinar amb Constantino de Grecia i la seva dona, Ana María, parlaven de la situació de guerra a l'Iraq. Letícia va donar el seu (extens) punt de vista sobre la qüestió. 10 minuts de dissertacions després d'haver estat allà quan treballava per TVE. Joan Carles no va poder més i la va interrompre: "Letizia, ya sabemos que eres la más inteligente de la familia, pero por favor, deja hablar a los demás"... Quant d'amor regna en les sobretaules reials...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat